NEM recupera la tradició del Barret de palla de Les Santes dos anys després

Text: NEM Mataró/ Redacció
143


Negoci Empresa Mataró (NEM) ha presentat la campanya de Les Santes 2022 protagonitzada pel retorn del tradicional barret de palla. Compta amb un nou disseny de la cinta, que en aquesta edició és negre amb les lletres impreses en blanc. Aquest és el tretzè barret de palla impulsat
per l’entitat, que n’ha fet 4 mil unitats. En aquest sentit, es poden adquirir per 2 euros a les oficines de l’entitat (al Carrer Sant Benet 43) o en diferents negocis associats.

Una de les novetats d’aquesta la campanya de Les Santes 2022 és una edició especial de mocadors que NEM edita per primera vegada. El mocador ‘NEM de Santes’ té un cost de 2,5 euros i es pot adquirir en els mateixos punts de venda que els barrets. Per segon any consecutiu, l’entitat torna a posar a la venda el faldó en homenatge a Les Santes de Mataró. Aquest faldó, que l’any passat es va distribuir entre empreses i negocis locals per fer tothom partícip de l’esperit de la festa major, mostra una imatge de les dues santes que donen nom a la Festa Major mataronina, Juliana i Semproniana, i té un cost de 18 euros.

Al mateix temps de la presentació d’aquestes novetats, el dimarts 12 de juliol, NEM també va presentar la campanya “Mataró és estiu”, amb intenció de motivar a la població a apostar pels negocis de proximitat. Pel president de l’entitat, Xavier Marti, la campanya visibilitza els valors que aporten el comerç de proximitat i la restauració per a la ciutat. “Moda, oci, gastronomia, cultura… tenim una ciutat que és tot això i molt més i volem recordar a tots els mataronins i mataronines i als visitants que no cal marxar fora per gaudir d’un dia i d’una nit de compres i oci ideal”.

COMPARTIR