Nova edició de la Festa Gastronòmica de la Coca de Llavaneres

Text: Redacció
180

Serà el cap de setmana del 19 i 20 de novembre quan arribarà la Fira de la Coca de Llavaneres, un espai obert en què els visitants podran provar i comprar aquest producte al Parc del Primer d’octubre. A més a la fira s’hi faran diverses activitats per a tots el públics com un taller de cuina en anglès, una passejada en poni pels més petits, música, gegants i espectacles. Al centre de la vila, les botigues sortiran al carrer durant el matí.

A més, la regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme proposa participar en un concurs fotogràfic de bolets que finalitzarà el diumenge 20 de novembre, coincidint amb la Festa.

D’altra banda, del 7 al 30 de novembre, els restaurants del municipi proposen diversos menús de tardor amb productes de temporada com la poma farcida a l’estil de Llavaneres, formes diferents de cuinar bolets i la Coca de Llavaneres.

8a Festa de la Sembra del Pèsol Garrofal

Coincidint amb la Fira de la Coca, se celebrarà els dies 19 i 20 de novembre la 8a Festa  de la Sembra del Pèsol Garrofal de Llavaneres, l’altre dels productes estrella de la vila, d’una qualitat excel·lent i reconegut arreu del territori.

Aquesta festa, que permet any rere any donar un valor afegit a aquest llegum, constarà de diverses activitats, entre elles un taller de sembra amb pèsol garrofal amb els Follets de les Hortes, una activitat per a tota la família amb la participació dels gestors de les hortes de pèsol garrofal del municipi.

23a Festa de la Coca de Sant Andreu de Llavaneres

Mostra gastronòmica. Del 7 al 30 de novembre. Els restaurants participants ofereixen diferents menús de tardor, amb productes de temporada com la poma farcida a l’estil de Llavaneres, formes diferents de cuinar bolets i la Coca de Llavaneres.

Concurs: Menja coca i penja la teva fotografia. Durant el 19 i 20 de novembre. Penja la teva fotografia a Instagram etiquetant l’Ajuntament de Llavaneres (@ajllavaneres) i l’etiqueta #CocaLlavaneres.

Dissabte 19 novembre

Sortida de botigues al carrer. De 10.30 a 13.30 h. Als carrers del centre de la vila. I jocs gegants per a petits i grans.

Firade la Coca de Llavaneres. D’11 a 23 h. Al parc del Primer d’Octubre. Market de tardor i espai gastronòmic.

Passejada amb poni per a infants. D’11 a 17.30 h. Al parc del Primer d’Octubre. Preu del tiquet: 5 €. Demana el teu tiquet gratuït al comerços locals.

Little chef. D’11 a 13 h. Al parc del Primer d’Octubre. Taller de cuina en anglès. Crea i decora la teva Coca de Llavaneres. Per a infants de 3 i 7 anys Preu: 7 €/sessió. Durada: 45 minuts.

Visita guiada: el Modernisme a Sant Andreu de Llavaneres. 17 h. A càrrec d’Àgora Maresme.

Passejada i ball de gegants. 18 h. Per la fira, amb en Jaume Llull, la Minerva i l’Andreuet d’El Casal de Llavaneres i Salàcia de la colla gegantera Jaume Llull.

Obertura de l’exposició de bolets. De 18 a 20 h. A l’envelat situat dins el Parc de Ca l’Alfaro.

Xocolatada popular. 18.30 h. Al parc del Primer d’Octubre.

Espectacle de foc. 19 h. Al parc del Primer d’Octubre. Amb la pinyoneta, amb col·laboració inestable.

Concert. 20 h. Al parc del Primer d’Octubre.

Diumenge 20 novembre

Exposició de bolets. De 10 a 17 h. A l’envelat situat dins el Parc de Ca l’Alfaro.

Fira de la Coca de Llavaneres. De 10 a 17 h. Al parc del Primer d’Octubre. Market de tardor i espai gastronòmic.

Passejada amb poni per a infants. Al parc del Primer d’Octubre. Preu del tiquet: 5 €.

Little chef. D’11 a 12 h. Al parc del Primer d’Octubre. Taller de cuina en anglès.

Presentació de la 23a promoció de productes típics. 12 h. Al parc del Primer d’Octubre. Escriu una recepta i ajuda’ns a completar el llibre sobre les diferents maneres de cuinar poma i bolet. Enguany, hi afegirem també diferents formes d’elaborar coca.

Vermut musical. De 12 h a 14.30 h.Al parc del Primer d’Octubre.  Amb la cantant Ainet.

Sortida de botigues al carrer. De 10.30 a 13.30 h. Als carrers del centre de la vila. I jocs gegants per a petits i grans.

COMPARTIR