Nova edició de la XVIII Fira Iberoromana de Cabrera de Mar

Text: Ajuntament de Cabrera de Mar
469

El cap de setmana dels dies 30 i 31 de maig, Cabrera de Mar tornarà a acollir la Fira Iberoromana, que aquest any arriba a la seva divuitena edició. Es tracta d’un esdeveniment que vol donar a conèixer la història del municipi mitjançant un programa d’activitats didàctic, participatiu i amb ambientació de l’època. La Diputació de Barcelona, l’any 2013, va fer-ne un estudi en el qual destacava l’important paper de la fira com a element per a difondre el patrimoni històric i cultural del municipi. Aquesta se celebrarà dissabte i diumenge d’11 a 21 h.

Des de l’Ajuntament de Cabrera de Mar es demana la col·laboració d’entitats locals, empreses i de la ciutadania en general per tal d’aconseguir que aquesta edició sigui també un èxit. Hi ha diverses formes de participar-hi: des de posar una parada de venda de productes relacionats amb la fira a dinamitzar l’esdeveniment organitzant un espectacle ambientat en el món iberoromà.

També enguany s’organitza al voltant de la FIra la primera edició d’un concurs de pintura ràpida que tindrà lloc durant el matí del dissabte 30 de maig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí