Nova edició de les Jornades d’emprenedoria Enlaira’t

Text: Redacció
507

Al maig arriba la cinquena edició de les Jornades d’emprenedoria Enlaira’t. Els dies 3, 4 i 5 diversos equipaments del Masnou, Alella i Teià acolliran actes i activitats adreçats a promoure l’empresa, l’emprenedoria i els nous projectes emergents. Enguany, el concepte que engloba les jornades gira al voltant de l’aplicació de l’economia circular en l’àmbit empresarial: com es pot optimitzar i fer sostenibles tots aquells recursos empresarials (organitzacionals, creatius i econòmics) que tenim al nostre abast.

La periodista especialitzada en cultura i creativitat Bibiana Ballbè inaugurarà les jornades la tarda de dimecres, 3 de maig, a Can Lleonart (Alella) amb una conferència en què donarà les 21 claus de la creativitat. D’altra banda, les empreses interessades a potenciar el treball intel·ligent podran fer-ho el matí de dijous, 4 de maig, a Can Llaurador (Teià), participant en un joc d’escapada en viu, una experiència basada en l’aprenentatge a través del joc. A la tarda, a Alta Alella, una taula rodona amb el guardonat com a “millor pizzer del món”, Fabián Martín, tancarà el segon dia de les jornades.

La innovació, la responsabilitat i la riquesa empresarial seran les protagonistes del darrer dia. El 5 de maig, al migdia, el Centre d’Empreses Casa del Marquès del Masnou acollirà la conferència del director de la unitat de negoci de Sostenibilitat i Infraestructures de Fira de Barcelona; president del Consell Alumni de la UOC i professor de màster d’ESERP, Josep Jonàs.

Hereves de la iniciativa Alella Emprèn, sorgida al municipi l’any 2013, aquesta trobada per afavorir l’impuls de l’emprenedoria ja té les inscripcions obertes, que es poden fer en línia a la pàgina web de les Jornades: www.enlairat.cat

PROGRAMA
Dimecres 3 a les 19h: Les 21 claus de la creativitat, a càrrec de Bibiana Ballbé (Can Lleonart).
Dijous 4 a les 10 h: Workshop. Room escape-experiència basada en l’aprenentatge a través de joc (Can Llaurador).
Dijous 4 a les 12 h: Workshop. Gestió de projectes amb metodologies àgils a càrrec de David Teixidó (Can Llaurador).
Dijous 4 a les 19 h: Taula rodona. Gastronomia Empresarial (Celler Alta Alella).
Divendres 5 a les 12 h: Innovació, responsabilitat i riquesa empresarial, a càrrec de Josep Jonàs (Casa del Marquès).

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí