Nova edició de ‘A la vora del Jazz’ a Mataró

Text: Redacció
370

Un dels festivals de jazz de referència del Maresme amplia dates i concerts amb una major implicació de l’Ajuntament de Mataró, que coorganitza el festival juntament amb l’Associació Jazz Maresme. Del 29 de febrer al 29 de març a Mataró es podrà veure grans estrelles del jazz internacional i nacional.

La 7a edició de l’A la vora del jazz comptarà amb 7 concerts a diferents espais de la ciutat. A cada concert hi haurà servei de bar i oferta gastronòmica.

El primer gran concert serà dijous 5 de març la Sala Casal l’Aliança amb la Big Band Jazz Maresme, que en aquesta ocasió estaran acompanyats per Ramon Cardo, un dels músics de jazz més reconeguts del país per la seva àmplia trajectòria professional.

La següent cita es traslladarà a l’aire lliure el 7 de març amb el tradicional “Jazz a la plaça” a la plaça de la Muralla. Enguany hi participaran tres Big Bands d’escoles de música.

Dijous 12 de març a la Sala Casal l’Aliança serà el torn d’escoltar el swing i el hard-bop de The Bop Collective.

El següent dijous, el 19 de març, també al Casal l’Aliança serà el torn de la jam–session que cada tercer dijous de mes organitza l’Associació Jazz Maresme. En aquesta ocasió l’artista convidat és Llibert Fortuny, un dels més destacats i reconeguts músics i compositors de jazz de Catalunya dels nostres temps.

Dissabte 21 de març el jazz es traslladarà al Celler Castellví amb l’homenatge a Frank Sinatra que retran l’ Agustí Burriel swing Quartet. Agustí Burriel és una de les veus més reconegudes i sol·licitades d’entre les formacions de swing i blues del país.

El 26 de març arribarà la gran cita de l’A la vora del jazz, el concert de Martin Taylor & Ulf Wakenius. Dos dels millors guitarristes de jazz del món han unit forces en una nit  que serà inoblidable. Han tocat amb grans mites del jazz com ara Stephane Grappelli, Oscar Peterson, Pat Metheny i també amb George Harrison, Jamie Cullum i Ray Brown, entre d’altres.

El festival es clourà diumenge 29 de març amb el vermut musical que es farà a la plaça de Canyamars (al barri de Canyamars). Els protagonistes seran la veu de Gemma Abrié i la guitarra de Josep Traver.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí