La nova zona comercial, de serveis i oci de Marina Port Premià obre les portes al Maresme

Text: Redacció
1215

La nova zona comercial, de serveis i oci que amplia i millora el port esportiu de Marina Port Premià, al Maresme (Barcelona), entra en funcionament la primera setmana de juliol, després de dos anys d’obres i una inversió de 22 milions d’euros .

Aquesta nova àrea consta de 18.000 metres quadrats de superfície distribuïts en sis edificis modulars, que constitueixen l’espai comercial de l’àmbit de terra. En el seu disseny han primat els criteris d’eficiència i estalvi d’energia per produir el mínim impacte ambiental i visual. Els edificis compten amb una coberta vegetal de baix consum hídric que optimitza la seva climatització. L’objectiu del complex és oferir una experiència única al costat del mar, d’oci, serveis, comerç, restauració i activitat nàutica, amb espais verds i facilitats d’accés.

Conegudes firmes internacionals, nacionals i locals entre les quals figuren Aldi, Burger King, Drim, Veritas, Granier, Un shop, Go & Sushi, La Jijonenca, Offu, Naunet, etc. ja ocupen els primers espais i estan negociant la seva incorporació altres operadors, que van des de les atencions personals a l’alimentació i productes per a la llar i la nàutica.

Per facilitar l’afluència de visitants s’han habilitat 1.000 places d’aparcament, la meitat d’elles subterrànies, i millorat els accessos dels vehicles. Tot això unit a l’oferta nàutica existent fan de Marina Port Premia un dels ports més atractius de Catalunya.Per l’arribada de turismes, millorant la mobilitat, s’ha habilitat a més una sortida directa des de la carretera N-II, mitjançant la construcció pel concessionari d’una nova rotonda, mentre que, en el cas dels vianants, ara compten amb un nou accés subterrani pel carrer Santiago Rusiñol, sota les vies del tren i la N-II, accessible a les persones amb mobilitat reduïda. Aquest nou accés donarà continuïtat, de forma diàfana i sense obstacles, al nucli urbà de Premià.

COMPARTIR