Novetats editorials d’autors del Maresme

Text: Redacció
583

Entre els llibres d’autors maresmencs apareguts els darrers mesos destaquen els següents títols: la novel·la de l’escriptor mataroní manel Bonany ‘L’esclau de la sal’ (Amsterdam). Una altra autora mataronina, Care Santos, publica també una novel·la a quatre mans amb l’escriptora sevillana Ángeles Escudero, ‘Tantes coses a dir-nos’ (fanbooks). Pel que fa al segell argentoní Voliana Edicions ha publicat ‘L’Eco del temps’, de Joan Maria Arenas Prat, novel·la de ficció científica al voltant dels perills de la cerca del Bosó de Higgs. I un altre títol de Voliana és el recull ‘22 contes a la vora de la independència’, llibre en el qual s’integren diversos autors de la comarca: Jordi Buch, Albert Calls i Xart, Jordi Solé i Camardons i Manel Subirats.

Nou títol d’un autor de referència vinculat a la comarca, com és el publicista Lluís Bassat: ‘El libro rojo de la vida’, editat per Espasa. D’altra banda, també destaca l’aparició de l’assaig ‘Catalunya, un pas endavant’ (Premi d’assaig IRLA 2013), obra de Marc Guinjoan, el mataroní Toni Rodon i Marc Sanjaume, publicada per Angle Editorial.

En poesia no podem deixar de parlar de la campanya de micromecenatge oberta dins Llibres a Mida (www.realitzaelteullibre.com) per publicar l’obra inèdita del poeta mataroní Josep Punsola, en l’any en el qual es recorda la seva vida i trajectòria. També la reedició de ‘Josep Punsola, poeta’, de Josep Reniu.

COMPARTIR