Oberts processos participatius dels plans d’actuació municipals per als ciutadans del Masnou i Vilassar de Dalt

Text: Redacció
670

EL MASNOU. Després de la seva aprovació inicial, s’obre el procés participatiu perquè els masnovins puguin fer les seves consultes i aportacions del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2015-2019, un document que vol ser el recull dels objectius més importants que es planteja assolir l’Equip de Govern del Masnou durant el període 2015-2019, així com de les actuacions que es creuen necessàries per assolir-los.

D’una banda, es poden fer les consultes i aportacions omplint el formulari en línia (fins al 12 de novembre) i, també, es podrà participar a les tres audiències públiques de presentació del Pla, que tindran lloc a principis de novembre a diferents punts del municipi: el 9 de novembre a Els Vienesos, el dia 10 a la Casa del Marquès, i el dia 11 a la segona planta de Can Malet. Les tres presentacions seran a les 19.30h.

VILASSAR DE DALT. En el primer ple ordinari del mandat 2015-2019 del passat juliol es va aprovar inicialment l’avantprojecte de Pla d’Actuació Municipal. Partint de la base que és un document inicial elaborat com a proposta, s’inicia ara un procés de participació que comprendrà els àmbits polític, tècnic, veïnal, associatiu i ciutadà. La voluntat és arribar a finals de 2015 amb un projecte definitiu de PAM que pugui ser aprovat en el Ple de desembre i que contingui una memòria descriptiva dels debats, de manera que s’expliquin les modificacions del document inicial, siguin noves aportacions, rectificacions, calendaritzacions o bé la justificació raonada del perquè no és possible incloure determinades propostes rebudes.

L’objectiu és elaborar un full de ruta municipal el més consensuat i conegut possible. I, també, que sigui avaluable per tal que mesurem el grau de realització de les propostes el 2019, un cop esgotat l’actual mandat municipal.

En les properes setmanes s’han programat un seguit de trobades veïnals en diferents sectors del poble, que seran obertes a tothom que hi vulgui participar. S’han obert diferents vies per poder participar en el procés com és un formulari en paper que es repartirà porta a porta, una adreça de correu plagovern@vilassar.cat i un espai al web municipal amb tota la informació i un formulari per enviar propostes (www.vilassar.cat/plavilassar).

COMPARTIR