‘Els Pastorets de Mataró’ tornen a aixecar el teló el 23 de desembre

Text: Redacció
1083

Marc Molina torna a dirigir Els Pastorets encapçalant un equip que compta amb Jordi Lluch com a director musical i Maria Garriga com a responsable de les coreografies

Els Pastorets de Mataró, l’espectacle centenari que cada Nadal es representa a la Sala Cabanyes, tornaran a aixecar el teló el diumenge 23 de desembre. Dirigits per segon any per Marc Molina, dels Pastorets se’n faran deu representacions fins al diumenge 3 de febrer.

Molina (Mataró, 1982) té una llarga experiència com a director, productor i actor teatral. A Els Pastorets de Mataró, Molina hi ha participat fent gairebé tots els papers de l’auca, des de follet del pròleg fins a Mataties, passant per pastor sense text o ajudant de direcció.

Molina compta amb el mateix equip de direcció de l’any passat, que va aportar una mirada nova a l’espectacle. Jordi Lluch continua en la direcció musical i Maria Garriga com a responsable de coreografies.

Funcions amb els canvis a vista. Els Pastorets de Mataró tenen tot un món amagat que l’espectador no veu. Mentre dalt de l’escenari s’hi representa el muntatge, entre bambolines desenes de persones duen a terme una feina oculta per fer possible l’escena o bé preparar la següent.

Per poder ensenyar al públic tot allò que, malgrat que no es vegi, també passa, es repetirà l’experiència de fa dos anys de fer dues funcions amb els canvis entre quadres a vista i amb pantalles laterals que permetin saber què està passant fora d’escena. El dissabte 12 i el diumenge 13 de gener seran dues representacions diferents en què els espectadors podran veure una representació i tot allò que l’envolta.

Abonament per a tres obres

En aquesta temporada, la Sala Cabanyes ofereix la possibilitat d’adquirir un abonament per a tres dels muntatges que s’hi representaran: Els Pastorets, Billy Elliot i Robin Hood. Per un import de 43 euros, els espectadors poden comprar un pack amb les localitats per a totes tres obres, la qual cosa els suposarà un descompte del 15% respecte al preu de comprar-les per separat.

 

COMPARTIR