Els Pets tornen a Alella amb el Festival d’Estiu

Text: Ajuntament Alella
73

17 anys després del multitudinari concert al Camp d’Esports Municipal, Els Pets tornen a Alella com a caps de cartell del programa del Festival d’Estiu. Arriben amb un any de retard perquè la pandèmia va impedir la celebració de la passada edició del Festival i el seu pas per Alella.  Serà el 3 de juliol a l’idíl·lic escenari dels Jardins del Cal Marquès, en un concert en què el públic podrà gaudir dels 20 grans èxits d’aquesta banda que seran interpretats amb cronologia inversa, dels més recents als més antics. Una mirada retrospectiva del que han estat els 35 anys de la carrera del grup.

El Festival d’Estiu arrenca el 2 de juliol amb un concert que porta el segell d’Alella. El cantautor alellenc Narcís Perich tornarà a actuar a casa 12 anys després i ho farà amb energia renovada i amb el seu vuitè disc a punt de sortir.

El Festival acabarà el 4 de juliol amb una proposta per al públic familiar, amb el concert de pop més dolç del grup 2 princeses barbudes. Un espectacle amb cançons pop plenes d’humor.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí