Platja preferent per a persones amb mobilitat reduïda, a Cabrera de Mar

Text: Redacció
483

La platja de Cabrera de Mar és coneguda per haver patit nombroses vegades les inclemències climatològiques que l’han malmès, a l’espera d’una solució tècnica que eviti l’efecte de les llevantades. Una platja, però, que continua sent any rere any el punt de trobada multitudinari de moltes persones que s’hi acosten a prendre el sol, banyar-se o senzillament passejar-hi i practicar-hi esports. Però ara, el consistori i el Club Nàutic del municipi han volgut fer un pas més cap endavant per projectar-la.

Precisament, a partir d’aquest estiu, Cabrera de Mar disposa d’un tram de platja destinat de forma preferent a persones amb mobilitat reduïda. Gràcies a un acord entre l’Ajuntament del municipi i el Club Nàutic Cabrera de Mar, les persones amb mobilitat reduïda podrà gaudir plenament tant de l’estada i el bany a la platja dels Vinyals com d’alguns esports nàutics amb el suport de monitors especialitzats. Com expliquen des del consistori, la inversió realitzada per l’Ajuntament en aquest projecte “està destinada a convertir 50 m lineals de platja en un espai plenament accessible, amb els següents serveis: 15 places d’estacionament reservat a peu de platja; 60 metres de passeres que connecten l’aparcament amb els serveis, la vora del mar i el club nàutic; vestidors; dutxa adaptada; bany adaptat; bany assistit amb cadira amfíbia; zona d’ombra; escola de vela i esports nàutics i restaurant amb accés directe a les passeres per accedir a l’aigua”.

El projecte de crear aquest espai adaptat, comenten també des del consistori, ha nascut “arrel de les converses entre l’Ajuntament, el Club Nàutic i l’esportista amb mobilitat reduïda Álvaro Bayona, i pretén ser un referent que ajudi a sensibilitzar la societat i les institucions envers les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda”

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí