Premià de Dalt es converteix en la capital de les professionals de la màgia

Text: Redacció
843

Del 15 al 17 de març, el municipi acull la 9a edició del festival ‘Dames Màgiques’ amb la participació de magues de tot el món

Segons informa l’Ajuntament de Premià de Dalt, ‘Dames Màgiques’ és l’únic festival d’aquestes característiques. La majoria de les magues presenten espectacles que fusionen altres disciplines. Es programaran espectacles que mostraran la utilització de tècniques de màgia molt diferents. La proposta vol exhibir espectacles de qualitat reconeguda amb una trajectòria important en festivals de prestigi d’arreu; promoure espectacles produïts a Catalunya , i a la resta del món ; donar prioritat i visibilitat a noves propostes; i crear activitats que fomentin un lloc de trobada tant de mags com de magues per facilitar intercanvis professionals i personals.

En les vuit edicions del festival (2006-2013), el festival ha estat nominat al Premi Internacional de Màgia d’Argentina, convidat al programa de TV de Criss Angel de Las Vegas i ha portat prestigioses dames màgiques de tot el món.

Teia Moner és la directora artística d’aquest festival tan prestigiós. És actriu, maga i titellaire i porta 40 anys com a professional de l’espectacle.

PROGRAMACIÓ

Biblioteca
Narració de contes amb màgia. Divendres 15 a les 17.30 h A càrrec de Glòria Roig i Exposició de llibres de màgia.

SC Sant Jaume
Màgia i dones: Les Magues. Dissabte 16 a les 11.30 h. A càrrec de Gemma Navarro.

SC Sant Jaume
Inauguració del 9è Festival Internacional de Dames Màgiques. Dama. Dissabte 16 a les 13 h. Amb Malin Nilsson. Vermut Màgic. Màgia de prop a càrrec de Joana Andreu. La Dama Inquieta.

Plaça del Mil·lenari
Tallers de màgia. Dissabte 16 a les 17.30 h. A càrrec de Plus Arts.

SC Sant Jaume
Gala de Màgia. Dissabte 16 a les 21 h. Lliurament del Premi de Dama Màgica d’Honor 2019. Amb Actuacions.

La Benèfica
Sessió Golfa. Dissabte 16 a les 23 h. Presentador Mag Sergio. Estan convidats tots els mags i magues professionals i/o afeccionats a participar.

SC Sant Jaume
Tallers plàstics sobre la poesia visual de Joan Brossa. Diumenge 17 a les 10.30 h. A càrrec de la Fundació Joan Brossa.

SC Sant Jaume
Embrossa’t. Diumenge 17 a les 12 h. Espectacle d’Addaura Teatre Visual. Basat en la poesia visual de Joan Brossa. Finalista Premis MAX 2018.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí