Premià de Mar celebra el Mercat del Mar i la Fira comercial de tardor

Text: Redacció
444

Per vuitè any consecutiu, el propers 6 i 7 d’octubre, Premià de Mar celebrarà el Mercat del Mar, la fira d’actes inspirats en els antics mercats de pobles mariners. L’edició d’aquest any presenta algunes novetats, com ara una exposició de maquetes de vaixells a la plaça de la Sardana; un viatge nocturn en vaixell per observar els estels des del mar amb les indicacions d’un astrònom; la projecció de la pel·lícula Ocèans a l’Espai l’Amistat; i una conferència sobre la subhasta cantada del peix a Montgat. D’altra banda, també s’ampliaran els tallers i activitats infantils a la fira del Club Nàutic i a la plaça de la Sardana.

Durant tot el cap de setmana, diversos indrets del poble acolliran actes relacionats amb l’entorn mariner. Dissabte, matí i tarda, els vaixells històrics Rafael i Jolie Biche faran sortides mar endins que permetran als passatgers gaudir del paisatge premianenc des del mar. Mentrestant, també dins el recinte del port, hi haurà la tradicional subhasta de peix a l’antiga, diversos tallers i un espectacle musical.

Diumenge al matí es farà una visita guiada que sortirà de la plaça de la Sardana per conèixer el Premià mariner. Al migdia es farà una musclada popular a la plaça de la Sardana, i al vespre una cantada d’havaneres i rom cremat. Els comerços de Premià sortiran també diumenge a la rambla de la Lió amb la Fira de Tardor i oferiran els estocs de temporades passades a un preu reduït, així com les novetats de temporada.

D’altra banda, durant tot el cap de setmana la tradicional fira d’artesans del Mercat del Mar oferirà tot de productes típics a la plaça de la Sardana. A més de la fira hi haurà música en directe, tallers infantils, cercaviles i animació.

Finalment, diversos establiments de restauració de la vila oferiran un menú mariner.

FIRA COMERCIAL DE TARDOR

Durant tot el diumenge 7 d’octubre, els comerços de Premià sortiran també diumenge a la rambla de la Lió amb la Fira de Tardor i oferiran els estocs de temporades passades a un preu reduït, així com les novetats de temporada i promocions. A més a més, s’organitzaran diferents activitats com: taller de polseres a l’estand de Depuntetes; massatges a l’estand d’el Taller de Ioga; taller de dibuix a l’estand d’exclusives Catalunya; taller de maquillatge de fantasia a l’estand d’Inalbis; màster class gratuïta d’esgrima medieval d’espasa llarga, a càrrec d’inalbis Taller de Teatre; exhibició de balls a càrrec de Escola de Ball Loli; taller de salsa gratuït i exhibició de capoeira a càrrec de l’Acadèmia Escola de Ball.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Agrairia m’informessin el passos a seguir per poder participar a la fira mercat del mar amb parada de fusta de 3 metres per la venda de ceràmica decorativa bàsicament, quines dades es celebra i el preu.

    A l’espera de la seva resposta, atentament

    Rosalia Martí i Sorribas

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí