Premià de Mar celebra l’ArTardor

Text: Redacció
144

El passat 1 d’octubre va finalitzar el termini per participar en el concurs de l’ArTardor 2021 en qualsevol de les seves quatre categories: fotografia, pintura, escultura i vídeo. El certamen està obert a qualsevol major de 18 anys, sempre que no hagi obtingut dos premis consecutius en les edicions anteriors.

En totes les categories hi ha un primer premi dotat amb 400 € i un segon dotat amb 200 €. El lliurament de premis es farà el dia 16 d’octubre a les 20 h, coincidint amb la celebració de l’activitat ArTardor, a la plaça del Gas i al MEP, on estaran exposades totes les obres presentades al concurs. Les diferents categories tenen algunes especificitats en les respectives bases. Així, pels concursos de fotografia i vídeo la temàtica serà l’art i la cultura en el seu sentit més ampli (teatre, cinema, pintura, patrimoni, etc.), mentre que la temàtica de les categories de pintura i escultura, així com el suport i la tècnica, són lliures.

D’altra banda, passada l’activitat de l’ArTardor, del 18 d’octubre al 14 de novembre, una selecció de les fotografies participants s’exposarà a la sala Salvador Moragas de la Biblioteca Municipal Martí Rosselló i Lloveras, mentre que les pintures i escultures participants es podran veure al Museu de l’Estampació. Per la seva part, els vídeos participants en l’ArTardor 2021 es penjaran a les xarxes socials de l’Ajuntament.

COMPARTIR