Presentació de l’entitat VOLCAAD

Text: Redacció
510

Amb el lema “VOLCAAD amb el CAAD MARESME“, l’Associació de Voluntaris del Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Companyia del Maresme (VOLCAAD), de recent creació, convida a tothom a participar en la festa de presentació de l’entitat, que tindrà lloc el diumenge dia 15 de novembre a la plaça Nova d’Argentona.

Fer aquest acte permetrà, a més, dur a terme un dels objectius de l’entitat, conscienciar i educar sobre la tinença responsable d’animals. Per això, estan convidades entitats i col·laboradors experts en els animals de companyia que, a part d’amenitzar la jornada, ajudaran a conèixer el món animal.

La festa es realitzarà en el marc d’un matí festiu, on de 10 a 14 del migdia, voluntaris, educadors canins i artistes, compartiran una jornada amb els gossos abandonats que esperen ser adoptats.

D’altra banda, cal destacar que l’agenda del dia és molt completa: batucada, exhibició canina, canicross, demostració d’educació canina,  dog dancing i tampoc podia faltar una desfilada de gossos en adopció del CAAD Maresme.

Per als mes petits també hi ha previstes diverses activitats:  maquillatge, jocs interactius i una actuació de mags.  I per tancar el matí VOLCAAD convidarà a una copa de cava als assistents.

Voluntaris en defensa dels animals

VOLCAAD sorgeix d’un grup de voluntaris que, sense afany de lucre, fa tot el possible per ajudar a millorar la vida física i psíquica dels animals al centre, tot promovent les seves adopcions.

“Vam pensar que sumant les capacitats i aptituds individuals, podíem ésser un gran col·lectiu a favor  dels  peluts del CAAD Maresme ”, afirma la presidenta de VOLCAAD, Mireia Roca.

El CAAD Maresme està situat a Argentona i pertany al Consell Comarcal del Maresme. S’encarrega de recollir i acollir als animals perduts o abandonats de 12 municipis del Maresme.
Més informació: www.facebook.com/volcaadmaresme.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí