Presenten el llibre ‘Teresa Maria Roca i Vallmajor, una vida dedicada a l’esport (1948-1993)’

Text: Redacció
516

El passat dijous 15 d’octubre va fer-se a l’Ateneu de la Fundació Iluro de Mataró la presentació del llibre Teresa Maria Roca i Vallmajor, una vida dedicada a l’esport (1948-1993), a càrrec de M. Roser Trilla i Prujà, professora de l’Institut Alexandre Satorras de Mataró.

El llibre, del que és autor Ferran Rodríguez Quiles, marit de Teresa Maria Roca, és un recull de la seva formació i vida professional com a professora (25 anys), la seva vida atlètica i com a jugadora de l’handbol al Club Handbol Joventut de Mataró. El vessant humà i més íntim amb cartes, trets personals i testimonis de companys, amics i alumnes que la recorden. I alhora el seu record a l’Institut Alexandre Satorras i a la ciutat de Mataró, que la va honorar donant el seu nom a un pavelló poliesportiu.

Precisament, per correspondre a aquest fet, l’agraïment familiar es fa a través d’un llibre de records familiar; i per tal de compartir-lo, obert i ofert a la ciutadania, per conèixer-la i saber-ne més, qui va ser, què va fer, com era.

El llibre, que no es ven, s’oferirà únicament a les federacions d’atletisme, a les escoles i instituts de secundària de Mataró i rodalies, a les entitats culturals de la ciutat i a totes les biblioteques del Maresme, estant així a l’abast de tothom.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí