Presenten una nova edició de la Fira Argillà Argentona

Text: Redacció
453

El passat 20 de juny va fer-se la presentació de la propera edició de la fira internacional de ceràmica i terrissa Argillà Argentona, que tindrà lloc del 5 al 7 de juliol i que enguany comptarà amb Portugal com a país convidat.

Argillà Argentona 2019 comptarà amb una setantena d’expositors, representant una dotzena de països, i que s’instal·laran a les principals artèries del nucli urbà (Avgda. Puig i Cadafalch, carrer Gran, plaça de Vendre, carrer Torras i Bages i plaça de l’Església).

Al llarg del cap de setmana se succeiran també d’altres activitats complementàries a la fira, amb tallers de ceràmica al torn i demostracions de terrissa tradicional, la decoració en directe d’un càntir gegant, exposicions o cinema, entre d’altres.

Segons també informa el consistori argentoní, amb el canvi d’estratègia impulsat als darrers anys, l’edició 2019 del càntir de l’any ha estat obra del prestigiós dissenyador barceloní Miguel Milà, sota la coordinació de Quim Larrea, que ha apostat per un model fresc i atractiu, que combina el sistema de colat en motlle i l’ús de fang vermell. Aquest model ja es podrà adquirir durant el cap de setmana de la fira, a l’estand que s’instal·larà a la plaça de l’Església.

El director de la Fira Argillà Argentona, Oriol Calvo, va assegurar que es detecta “un interès renovat i creixent per la ceràmica i l’art” i va mostrar la seva satisfacció pels resultats de les noves apostes que ha dut a terme la mostra els darrers anys, per cercar nous públics i destinataris i per fer del càntir una peça d’utilitat i adaptada als nous temps.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí