Primera estrella Michelin per al restaurant masnoví Tresmacarrons

Text: Redacció
599

El restaurant Tres macarrons va ser reconegut amb una estrella Michelin durant la gala de presentació de la prestigiosa guia gastronòmica per al 2016, celebrada el passat 25 de novembre a Santiago de Compostel·la.

A més del restaurant masnoví Tresmacarrons, tres restaurants catalans s’incorporen a la llista Michelin 2016 també amb una estrella. Es tracta del Disfrutar, de Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch; i l’Hoja Santa, de Paco Martínez i Albert Adrià, tots dos a Barcelona. I fora de la capital, l’Emporium de Castelló d’Empúries, de la mà de la família Jordà.

Del restaurant maresmenc Tresmacarrons del Masnou, amb Miquel Aldana al capdavant, i com ha transcendit, els jutges de la coneguda guia, han valorat l’aposta per una carta actual amb productes de temporada, elaboracions cuidades i fixació pel detall.

D’altra banda, pel que fa als restaurants amb una estrella —157 en el conjunt de l’estat espanyol—, enguany hi ha hagut 15 noves incorporacions, incloent-hi les quatre catalanes.

La gastronomia catalana, però, continua amb dos triestrellats de luxe i referents del sector, un d’ells del Maresme: el Celler de Can Roca i el Sant Pau, de Carme Ruscalleda, a Sant Pol.

La nova estrella obtinguda continua refermant el nivell gastronòmic de la comarca.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí