Propostes de desembre de 2019

Text: Redacció
881

Activitats literàries

ARENYS DE MAR. Biblioteca
Presentació llibre. Divendres 20 a les 19 h: Inquisició i decadència, de Jordi Bilbeny.

ARENYS DE MAR. Ateneu Arenyenc
Presentació llibre. Divendres 20 a les 19.45 h. Des del banc dels acusats de Raül Romeva.

ARGENTONA. Saló de Pedra
Recital: poesia i llibertat. Dimarts 3 a les 19 h. Recital poètic en què intervindran els reconeguts poetes Enric Casasses i David Caño, l’historiador de l’art Joan M. Minguet i la periodista  i editora Montse Serrra de l’editorial Vibop.

CABRILS.MUSEU ARXIU
Presentació llibre. Dissabte 14 a les 19 h. La vall de Cabrera de Mar a l’època medieval. El Castell de Burriac. Patrimoni en 3D a càrrec de Laura Bosch, Josep Maria Rovira, Jaume Vellvehí i Joan Francesc Clariana.

MATARÓ. BIBLIOTECA ANTONI COMAS
Premi Helena Jubany de narració curta o recull de contes per a ser explicats. Dilluns 2 a les 19.30 h. Acte de lliurament del XXII premi literari que té com a objectiu fomentar el gust per la lectura i la ficció literària.

MATARÓ. CAN PALAUET
Presentació llibre. Dimarts 3 a les 18.30 h. Autobiografia de Mataró, recull la història a través de reproduccions de documents textuals, iconogràfics o cartogràfics, fotografies, peces de museu i objectes emblemàtics de la ciutat.

MATARÓ. BUC DE LLIBRES
Presentació llibre. Dijous 5 a les 19.30 h. Des de l’exili a càrrec de l’autor, David Ferrer.

MATARÓ. FUNDACIÓ ILURO
Presentació llibre. Dilluns 9 a les 19 h. 4 columnes. L’univers de Josep Puig i Cadafalch, primer número de la nova revista de l’associació Amics de Josep Puig i Cadafalch.

MATARÓ. BUC DE LLIBRES
Presentació llibre. Dilluns 9 a les 19.30 h. Des del banc dels acusats amb Diana Riba, llibretera i política, i Francesc Teixidó, polític mataroní.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació llibre. Dimarts 10 a les 19 h. Ella a càrrec de Damià del Clot, l’autor.

MATARÓ. BIBLIOTECA POMPEU FABRA
Presentació llibre. Dijous 12 a les 19 h. Les bates blanques de Xavier Giribés i Sala, a càrrec de l’escriptora Maria Escalas, la investigadora Eva Martínez Balibrea, i l’editora del llibre, Imma Folch. Amb acompanyament musical dirigit per Gemma Sancho.

MATARÓ. BUC DE LLIBRES
Poema de Nadal. Dijous 12 a les 19.30 h. Lectura dramatitzada del Poema de Nadal de Josep Maria de Sagarra a càrrec de Josep Maria Cusachs, dinamitzador cultural.

MATARÓ. CAFÈ DE MAR
Presentació llibre. Dijous 12 a les 21 h. Anagnorisis a càrrec de Marta B.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació llibre. Divendres 13 a les 19.30 h. Traqueotomia i El somrís del galàpet de Joan Carles González Pujalte. La

MATARÓ. FUNDACIÓ ILURO
Vetllada nadalenca. Dijous 19 a les 19.30 h. Vetllada nadalenca amb les veus de Josep Maria Cusachs, Maria Teresa Nogué i Miquel Pruna.

MATARÓ. CAFÈ DE MAR
El Recital del Bac + micro obert. Dijous 19 a les 21 h. Un espectacle poètic, humorístic i musical, amb Raül Moreno i Alba Cabrera.

PREMIÀ DE DALT. Biblioteca
Presentació llibre. Dimarts 10 a les 19 h. Follem? De què (no) parlem quan parlem de sexe sexualitats a càrrec de l’autora Bel Olid.

PREMIÀ DE DALT. CAN FIGUERES
Presentació del conte. Dijous 19 a les 20.15 h. La Mila i el senyor Viola: quan la música és el camí de Taís Costa Ruera i Laia Torrens Bassols.

TEIÀ. BIBLIOTECA
Trobada amb Carme Riera i Pilar Arlándiz.  Divendres 13 a les 18.30h. Les darreres paraules premi BBVA 2016.

VILASSAR DE MAR. Biblioteca
Presentació llibre. Dimecres 4 a les 19 h. La vall de Cabrera de Mar a l’època medieval. El Castell de Burriac. Patrimoni en 3D a càrrec d’Esther López i Martí, Josep Maria Rovira, Jaume Vellvehí, Joan Francesc Clariana i Enric Subiñà.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí