Propostes d’octubre de 2019

Text: Redacció
653

Activitats literàries

ALELLA. Can Manyé
Literatures amb sentits. Dimecres 30 a les 19.30h. Activitat coordinada per la periodista Montse Serra que uneix una proposta literària amb un tast de vins.

ARENYS DE MUNT. Sala Municipal
Presentació llibre. Dissabte 19 a les 18.30 h. L’abans d’Arenys de Munt, de Mercè Colomer i Gaspar Casals.

EL MASNOU. Biblioteca
Presentació llibre. Divendres 4 a les 19 h. Reiki: una vida practicando los principios a càrrec d’Anna Viusà Casas.

EL MASNOU. Biblioteca
Presentació llibre. Dijous 24 a les 18.30 h. L’etern retorn d’Asmaa Aouattah.

LLAVANERES. Bar El Picarol
Presentació llibre. Divendres 4 a les 19 h. El poder oculto amb l’autor, Miquel Casals.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació llibre. Dijous 3 a les 19.30 h. Les bates blanques de Xavier Giribés i Sala. A càrrec de l’actor i escriptor Pere Anglas i l’editora Imma Folch.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació llibre. Divendres 4 a les 19.30 h. Canteu, canteu, ninetes a càrrec de l’autor, Blai Manté, i de Jordi Imaz.

MATARÓ. BIBLIOTECA POMPEU FABRA
Presentació llibre. Dijous 17 a les 18.30 h: La Fuente de Sharon a càrrec de l’autor, Alfonso Valera Jodar.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació llibre. Dijous 17 a les 19.30 h. L’últim esmolet a càrrec de l’autor, Aniol Florensa, i de l’escriptor Pep Bras.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació llibre. Divendres 18 a les 19.30 h. Traqueotomia i El somrís del galàpet, amb l’autor, Joan Carles González Pujalte, i Joan Manel García Miranda, professor de filosofia.

MATARÓ. COL·LEGI D’APARELLADORS
Cicle dos llibres, dues històries de l’holocaust. Dimarts 22 a les 18 h: Un cel de plom. L’extraordinària vida de Neus Català a càrrec de Carme Martí, escriptora. Dimarts 29 a les 18 h: Les set caixes. Una història familiar sobre l’Holocaust a càrrec de l’autora del llibre, Dory Sontheimer.

MATARÓ. CAN PALAUET
Presentació llibre. Dimarts 22 a les 18.30 h. L’Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. 375 anys d’història al servei de les persones.

MATARÓ. BIBLIOTECA POMPEU FABRA
Presentació llibre. Dijous 24 a les 19 h: El Clan de Sa Ràpita a càrrec de l’autora, Montserrat Espallargas Barceló.

MATARÓ. DÒRIA LLIBRES
Presentació llibre. Divendres 25 a les 19.30 h. Contra Amazon a càrrec de l’autor, Jorge Carrión, i el periodista Vern Bueno.

PREMIÀ DE DALT. Sala de l’Orfeó
Presentació llibre. Dijous 4 a les 19 h. Maresme dibuixat.

PREMIÀ DE MAR. llibreria Vapor Vell
Presentació llibre. Dijous 10 a les 19 h. Paraules que tu entendràs a càrrec del seu autor Xavier Bosch.

VILASSAR DE DALT. Museu Arxiu
El rescat de les cent donzelles o de Sant Esteve. Dimecres 9 a les 16.30 h. Narració extreta d’un manuscrit del Castell de Vilassar.

VILASSAR DE MAR. CAN BISA
Vilassar de Noir. Divendres 25 a les 19h: Inauguració. 19.15h: Entrega I Premi Vilassar de Noir. 19.30h: Projecció de la pel·lícula La estrategia del pequinés. 21h: Taula rodona amb Alexis Ravelo i Elio Quiroga. Moderador: JR Armadàs.

VILASSAR DE MAR. CAN BISA
Vilassar de Noir. Dissabte 26 a les 11h: Roda de reconeixement 1 amb Jordi Agut, Laura Gomara, Jordi de Manuel i David Marín. Moderador: Albert Calls. 12h: Roda de reconeixement 2 amb Pilar Romera, Ludmilla Lacueva, Pep Prieto i Llort. Moderadora: Núria Juanico. 13h: Cara a Cara. Marc Pastor conversa amb Rosa de Diego. 13.30h: Paios durs… o no. Eduard Palomares, Miquel Aguirre, Alberto Valle i Pablo Sebastiá. Moderador: Matías Nespolo. 17h: Quan tot és dins el cap. Clara Peñalver, Anna Carreras i Tadea Lizarbe. Moderadora: Laura González. 18h: Més enllà de la frontera. Susana Rodríguez, Anna Hernández, Maribel Medina i Salva Alemany. Moderadora: Raquel Gámez Serrano. 19h: Cara a Cara. Jordi Llobregat conversa amb Toni Iturbe. 19.30h: A la ment de l’assassí. Manuel Marlasca, Paz Velasco i Blas Ruiz Grau. Moderador: Ramon Castelló. 20.30h: La cruesa d’allò negre. Daniel Fopiani, Carles Mentuy, Claudio Cerdán i Diego Ameixeiras. Moderador: Ferran Grau.

VILASSAR DE MAR. CAN BISA
Vilassar de Noir. Diumenge 27 a les 10.30h: Els colors del negre. Maiol de Gràcia, Prado G. Velázquez i Jacinto Vicente Moderadora: Lali Ribera. 11.15h: Quan menys ho esperes. Xavier Moret, Tuli Márquez, Jordi Macarulla i Francesc Planes. Moderadora: Aida Montoya. 12.15h: A la costa. Maribel Torres, Cristina Malagelada i Mireia Vancells. Moderadora: Maite Viñals. 13h: Cara a Cara. Damià del Clot conversa amb Anna Guitart. 13.30h: Relacions complexes. Susana Hernández, Joan Roure, Mari Carmen Sinti i Emili Bayo. Moderadora: Irene Solanich.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí