Raons que fan de la Costa Daurada un destí únic de càmping

Text: Redacció
901

Una de les raons per les quals la Costa Daurada és un destí ideal és per la seva ubicació privilegiada; banyada pel mar mediterrani i multitud de muntanyes rodejant-la. Un destí ideal tant per a anar amb família, amb la parella o amb un bon grup d’amics, és també recomanat per a passar dies de relaxació i desconnectar del dia a dia.

És natural, sent la Costa Daurada, que la primera cosa que ens vingui a la ment sigui el bon temps i la platja, però no té tot perquè ser així. Ofereix molt més. No cal anar-se’n molt lluny per a trobar el Conjunt Arqueològic de Tarraco, el qual pertany al Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. On es poden veure les muralles romanes, l’Arc de Barà i altres jaciments arqueològics.

A més, no sols podràs presenciar les meravelles que ens ha deixat la civilització romana, també pots gaudir la naturalesa com cal. Per exemple, la Reserva de la Biosfera del Delta de l’Ebre, un espai natural que conté multitud d’ecosistemes i amb una gran magnitud que fa que es posicioni com el més extens del país. També és famosa la Ruta del Cister, un trajecte famós pels seus monestirs i paisatges. Una altra opció és conèixer una mica la comarca de la Terra Alta, on es troba el Parc Natural dels Ports i la Via Verda, una línia ferroviària en desús que ara es pot gaudir a peu o amb bicicleta. No s’ha deixar de costat la gastronomia que ofereix la Costa Daurada, ja que compta amb grans territoris de vinyes, algunes de les quals les més ressenyables són Montsant, Priorat, Terra Alta i Penedès, una de les millors regions vinícoles, que compta amb una gastronomia amb senyal d’identitat i de molta qualitat.

Per descomptat, encara que al principi s’ha dit que la Costa Daurada no és només sol i platja, no hem de desestimar, sobretot si s’hi va en família, doncs bé és sabut que és un dels destins preferits pels menuts. Molts turistes solen recórrer a un allotjament de vacances a Miami Platja, Cambrils, Ametlla del Mar…92 km de litoral donen per a molt.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí