RESIDÈNCIA DE CA N’AMELL. Feliç cinquè aniversari

Text: Residència de Ca n’Amell
500

La Residència de Ca n’Amell va obrir les seves portes fa 5 anys. El Sr. Ramón Freixes i la seva filla Mercè Freixes al capdavant van dedicar molts esforços, il·lusió i creativitat per tal de poder obrir el centre a la població de premià de Mar.

El 13 de juny de 2011 van obrir les portes amb un resident, en Leandro i en aquella primera setmana van arribar també la Pilar i l’Eugeni, persones molt estimades i recordades encara a dia d’avui. La Sara, la Mery i en Sergio s’ocupaven de la seva cura i atenció i en aquells temps feien de tot, els inicis son així.

Han passat 5 anys i no han passat endebades, per casa nostra han passat moltes persones, persones amb la seva història, amb la seva família i amb la seva forma particular de relacionar-se. I això ens ha donat la possibilitat de professionalitzar-nos cada vegada més en la diversitat i cultivar la flexibilitat i l’acceptació a l’hora de treballar, tant per atendre en la diversitat com en les reorganitzacions diàries obligades en el ple creixement que gaudim.

Per aquest motiu. tenim moltes ganes de celebrar els 5 anys que portem treballant i creixent juntament amb cada una de les persones que viuen a Ca n’Amell i amb cada una de les persones que hi treballa, oferint cada dia el millor d’ells.

Volem fer una celebració que mostri l’ alegria pel fet d’estar junts, de nodrir-nos plegats, de créixer dia a dia i ho farem amb un dia ple d’activitats. Al matí donarem la benvinguda a tots els nostres convidats acompanyats de l’Il·lm. Alcalde de Premià de Mar, Miquel Buch i Moya, per continuar amb la Jornada de Portes obertes, mentre es desenvolupin diferents espectacles, per mostrar la nostra famosa sala snoezelen, la sala d’activitats amb la seva exposició, el gimnàs i  la planta de zones comunes en general. Dinarem tots plegats al magnífic jardí que tenim amb jocs per a tots i acabarem a la tarda amb ball per a tothom.

Així que esperem que faci molt bon dia per poder gaudir d’una gran festa i que vosaltres ens pugueu acompanyar per compartir tantes boniques emocions.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí