Residència Nazaret, com a casa, amb les millors atencions

Residència Nazaret.
142

Aquest centre residencial i de dia es troba a Malgrat de Mar i és una institució que cuida la gent gran en totes les seves dimensions: física, psicològica, social i espiritual.

Amb l’experiència en la cura de les persones acumulada per les Religioses de Sant Josep de Girona des de fa més de 150 anys, la Residència Nazaret ofereix una atenció integral que contribueix al benestar de la gent gran, amb dependència o sense, amb serveis d’estada residencial temporal o permanent, centre de dia i descans familiar.

Un model assistencial global

Un dels trets distintius del centre és el seu model assistencial, al cor del qual hi ha el més important: la gent gran i les seves famílies. Acompanyar l’acollida en la preparació i arribada al Centre, integrar les famílies en el procés d’adaptació i al llarg de l’estada de la persona, i una atenció personalitzada mitjançant un Pla d’Atenció Multidisciplinar, són els seus pilars, duts a terme per un equip de professionals que cuida els/les residents amb calidesa i excel·lència tècnica i humana.

La qualitat d’aquest model i la important tasca d’atenció duta a terme al Centre, certificada per la ISO 9001:2015, distingeix la Residència Nazaret dintre del sector.

Activitats i vincles amb l’entorn

A més de l’atenció integral característica de la Residència Nazaret, es desenvolupa un ampli programa d’activitats adaptades a les necessitats de cada persona i organitzades per unitats de convivència.
Aquestes tenen un vessant terapèutic i lúdic, amb tallers de manualitats, memòria o sessions de musicoteràpia entre d’altres, però moltes d’elles també se centren en el manteniment del vincle amb la història personal i amb la ciutat.

Grans espais exteriors

La Residència disposa d’un ampli jardí on poder passejar i gaudir en companyia de familiars i amics, així com de grans sales adaptades on els residents fan tota mena d’activitats lúdiques. Totes les habitacions del Centre són exteriors i disposen de bany adaptat.

COMPARTIR