La Ruta de la Tapa de Mataró també a la primavera

Text: Redacció
476

El Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme organitza per tercer any consecutiu i per primera vegada a la primavera, la Ruta de la tapa entre el 30 de maig i el 9 de juny. D’aquesta manera, el Gremi desdobla la Ruta de la Tapa que es celebrarà cada any en edició de Primavera i de Tardor.

Durant aquests 11 dies, els ciutadans de Mataró i el Maresme podran gaudir de 21 tapes, pintxos o “montaditos” especials i diferents en 21 establiments de la ciutat.  Com en les darreres edicions, el consum de begudes que acompanyen a la tapa està obert a totes les marques de cerveses, vins, aigües i refrescos per facilitar que qualsevol establiment de la ciutat pugui participar. El preu de la tapa serà el mateix que l’any passat, 3€ per tapa inclosa beguda.

Com a novetat d’aquest any cal destacar l’ampliació del sorteig, de manera que passa d’un premi a dos: l’Hotel Atenea Port Mataró ofereix una nit per a dues persones amb sopar i esmorzar inclosos. I l’Hotel Ciutat de Mataró, una nit amb esmorzar inclòs per a dues persones. Els premis se sortejaran entre aquelles persones que enviïn una foto d’una tapa d’un establiment participant al Gremi, els dies que duren les jornades.

Els establiments participants aquest any són: Auto D’ara, Caminetto, El Montadito del Centre, Mundial, El Petit racó, La Girella, L’Amagatall del Francjavi, Néstor Tapes, Nuus Restaurant, Tapavins, el Món del Jabugo, Cafè de la Plaça, Canaletes, Charleston, Gatzara, Iluro, I Quinze, L’Aventura, Mueta, Nou 2000 i Tubau xarcuters.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí