Sor Lucía Caram presenta el seu llibre a Mataró

A.C. Llibre Viu.
622

El passat 4 de desembre, al local de la Fundació Caixa Laietana del carrer santa Teresa de Mataró, va tenir lloc la presentació del llibre de Sor Lucía Caram Mi claustro es el mundo, amb la presència d’unes 200 persones de públic.

En l’acte, que va ser presentat per Lluís Mas, president de l’Associació Llibre Viu, hi va intervenir Maria Alasia, de plataforma Editorial, que va explicar com es va gestar aquest llibre. Pilar Izquierdo, mataronina i des de fa uns anys coordinadora de projectes de la Fundació Rosa Oriol, entitat lligada a Sor Lucía Caram. Francesc Rogés, llibreter de vell i soci fundador de l’entitat promotora de la presentació, Llibre Viu, que va fer una radiografia literària del llibre. I Sor Lucía Caram, religiosa contemplativa, persona molt mediàtica i  alhora molt compromesa amb les necessitats d’aquelles persones de Manresa i rodalies que pateixen les conseqüències de la crisi econòmica que ens afecta a tots.

Precisament, en la intervenció de la religiosa, aquesta va desgranar els motius que l’impulsaren a escriure el seu retrat autobiogràfic des de petita a la seva Argentina natal, passant per València fins arribar a Manresa on,  segons assegura, ha trobat la seva segona pàtria i on se sent plenament identificada. Finalitzat l’acte, Sor Lucía, va compartir les seves experiències tot signant i dedicant llibres als assistents.

COMPARTIR