Els teatres de la Xarxa Transversal s’alien per mostrar les creacions més trencadores

Text: Redacció
590

Tots els teatres que formen part de la Xarxa programaran obres de noves escenes que trenquen amb les regles del teatre més convencional com són les creacions de La Conquesta del Pol Sud, de l’Agrupación Señor Serrano, d’Iván Morales o de Xavier Bobés.

La programació es mostrarà a Figueres, Girona, Granollers, Manresa, Mataró, Olot, Reus, Sant Cugat del Vallès, Tortosa i Vilanova i la Geltrú.

El primer espectacle de Noves Escenes que aterrarà a Mataró serà Raphaëlle que es representarà el 9 de febrer a les 20.30 h al Teatre Monumental. L’obra de La Conquesta del Pol Sud es basa en l’experiència real de canvi de gènere de Raphaëlle Pérez. Protagonitzada per aquesta dona trans, ens parla del seu recorregut vital marcat per la lluita per la identitat, el trencament dels motlles i l’autoafirmació.

A més, entre el 30 de gener i el 13 d’abril, a totes les ciutats de la Xarxa es representarà el nou espectacle de l’artista escènic David Espinosa titulat Conferència Espectacular. Es tracta d’una creació produïda íntegrament per la Xarxa Transversal que serveix d’introducció divulgativa al teatre més contemporani així com als altres espectacles programats i que a Mataró es podrà veure el 6 de febrer a Can Gassol.

COMPARTIR