Temps de pèsols del Maresme

Text: Redacció
726

El pèsol del Maresme arriba novament al mercat, a les cases i a la cuina dels restaurants, que aprofitaran el màxim esplendor de la “perla verda” per oferir menús i plats especials.

Les Jornades Gastronòmiques del Pèsol del Maresme comencen el 3 de març i es perllonguen fins al 28 d’abril. En aquesta edició hi participen restaurants de municipis de la comarca com Caldes d’Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, Arenys de Mar, Argentona, Canet de Mar, El Masnou, Sant Pol de Mar i Sant Vicenç de Montalt.

D’aquesta manera, a Caldes d’Estrac es podrà gaudir durant els mesos de març i abril de la 25ena Pesolada que s’iniciarà el dia 3 de març amb la Ruta Gastronòmica de la tapa del pèsol. Del 12 al 14 d’abril Sant Andreu de Llavaneres celebra la 20a Festa del Pèsol Garrofal i tot l’abril es podrà gaudir de la 20a Mostra Gastronòmica del Pèsol Garrofal i la Coca de Llavaneres. A Mataró, del dia 14 de març al 28 d’abril es podrà gaudir de les  XXII Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró Pèsols amb sèpia i patates.

Tots aquests restaurants oferiran, en una nova edició de les Jornades, als comensals que ho desitgin, suculentes i saboroses propostes per a tot tipus de gustos.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí