Teresa Robert, nova presidenta de la Unió de Botiguers de Mataró

UBM.
471

Teresa Robert, de la botiga Serras, que assumeix la presidència pels propers quatre anys en substitució de Jordi Vallcorba, ha plantejat noves línies d’actuació sense deixar de banda la continuïtat. Entre els principals objectius de la nova junta hi ha convertir Mataró en una ciutat atractiva i comercial tant per als mataronins com per a les poblacions del Maresme i les comarques veïnes. La Unió de Botiguers de Mataró va renovar la seva junta en una assemblea celebrada el passat dijous 7 de febrer.

Teresa Robert assumeix la presidència de l’associació, Jaume Vilaseca, de la floristeria Frèsia n’és el vicepresident, Maria Pilar Pérez, de Calçats Ponys n’és la tresorera i Lluís Gonzalez, de Casa Julià, n’assumeix la secretaria, a més de quinze representants del teixit comercial de la ciutat com a vocals, amb la integració de representants de la Plaça Gran, la Plaça de Cuba i del carrer de Barcelona.

Una de les propostes de la nova junta és treballar en tots els àmbits municipals pel bé del comerç mataroní, a la vegada que la nova junta vol treballar més colze a colze amb el comerciant per fer del comerç de la ciutat un espai a cel obert atractiu pels ciutadans, potenciant la figura del “cap de carrer”.

La nova junta aposta també per la formació dels seus associats en el camp de les noves tecnologies i idiomes i una relació més propera amb els mitjans per poder comunicar als ciutadans totes les iniciatives que es portin a terme. En definitiva: la nova junta treballarà pel comerç de forma més propera amb el comerç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí