Els titelles del Firobi omplen el festival amb 13 espectacles

Text: Redacció
506
Una imatge de l’espectacle ‘Globe story’.

Titelles de tot tipus, dels més tradicionals, els de fil, als més innovadors, els hologràfics, es donaran cita al Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi. Del 4 al 6 d’octubre, 13 espectacles deixaran veure el millor d’aquest art als carrers, places i equipaments culturals. Com sempre no hi faltarà la fira d’artesans, els tallers de la Sol o l’espectacle de titelles especial per a adults, que enguany serà Globe story, un homenatge al cine mut. Els espectacles programats a l’aire lliure seran gratuïts i el preu de les entrades per a la resta serà de 6 € per als adults i 2 per als infants. Tots els infants que portin un titella a la mà tindran una entrada gratuïta per als espectacles.

PROGRAMACIÓ 23è FIROBI

Divendres 4 octubre
17.15 h: Berenar del Firobi amb la música de la Turrunats Band (Pl. del Círcol). A continuació, inauguració del 23è Festival de Titelles Firobi amb La Mar de Bé, a càrrec de la cia. Scura Splats.

Dissabte 5 octubre
D’11 a 13 h: Tallers de la Sol (Pl. de l’Ajuntament). 11.30 h: Asteroid, a càrrec de la cia. Campi qui pugui (Pl. del Círcol). 12 i 17.30 h: Un teatre al jardí, a càrrec de la cia Minimons (Jardí de can Bisa). 12 i 17.30 h: La lluna al jardí, a càrrec de la cia. Teatro Silfo (Sala Mn. Josep M. Galbany). 13 h: Asteroid, a càrrec de la cia. Campi qui pugui (Pl. del Círcol). 17 h: Els viatges d’en Filalici, a càrrec de la cia El Dit al Nas (Sala M. Roser Carrau). 18.15 h: Adéu Peter Pan, a càrrec de la cia. Festuc Teatre (Ateneu Vilassanès). 22.30 h: Globe story, a càrrec de la cia. El perro azul Teatro (Sala M. Roser Carrau).

Diumenge 6 octubre
11.30 h: El drac Manelic, a càrrec cia. Galiot Teatre (Pl. del Círcol). 12 h: L’oníric món de dins, a càrrec de la cia Holoqué (Pl. del Círcol). 12 h:  El cruce dins la carpa del tangram a càrrec de la cia A2manos (Pl. del Círcol). 12.30 i 18.15 h: Kumulunimbus a càrrec de la cia. Ortiga(Jardins de can Bisa). 17 h: Loops a càrrec de la cia. Engruna Teatre (Sala M. Roser Carrau). 18.15 h: Piccolo circ de fil, a càrrec de la cia. Antonella D’Ascenzi (Ateneu Vilassanès). 19.30 h: Cercavila de cloenda amb els Ssstrèpits i els Mansuets de Foc.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí