Torna l’activitat presencial als Casals Municipals de la Gent Gran a Mataró

Text: Redacció
47

Del 4 a l’11 d’octubre es poden fer les inscripcions a les activitats que es fan a la desena de Casals Municipals de la Gent Gran de Mataró, amb una oferta que engloba activitats de salut (memòria, zumba, txi-kung) així com activitats de formació contínua (memòria, català, noves tecnologies). Els aforaments seran limitats per a fer les activitats i per tal de garantir que participin el màxim nombre de persones, només es podrà optar a una sola activitat.

A banda de les activitats presencials que tornen, aquestes es poden combinar amb una programació online que ja està en marxa i que inclouen activitats com grups de lectura de poesia, grup de lectura de novel·la, gimnàstica, conferències, entre d’altres.

Dia Internacional de la Gent Gran

La celebració de l’1 d’octubre, es commemora amb quatre activitats. La primera és la presentació d’un receptari de fruites i verdures que es farà el 5 d’octubre, via el canal de YouTube de l’Ajuntament. La segona és l’obertura, el 7 d’octubre, del 20è Cicle d’Activitats Formatives amb la xerrada, via Zoom, Respectem els drets de la gent gran que anirà a càrrec de Charo Delgado i Teresa Blazquez.

El 14 d’octubre al Casal Municipal de Cirera es presentarà el nou curs i també es procedirà a la lectura del Manifest de la Gent Gran. El Festival de Poesia és una altra de les activitats que s’engloben en aquesta celebració, aquesta trobada es farà el 23 d’octubre, a les 18 h, al Foment Mataroní.

COMPARTIR