Torna el MUSICAB de Cabrils

Text: Redacció
467

En la seva 31a edició, del 19 al 21 de juliol, el festival presenta una oferta carregada de propostes per a tots els públics.

El MUSICAB festival celebra 31 edicions amb una suculenta oferta de música, gastronomia i activitats per viure i gaudir de Cabrils amb els cinc sentits. En els darrers anys, la localitat del Baix Maresme ha acollit artistes de la talla d’Estrella Morente, Maria Arnal & Marcel Bagés, Paco Ibáñez, Roger Mas, Mishima o El Petit De Cal Eril, que han delectat al públic assistent en un entorn d’ensomni.

En la seva 31a edició, que es celebrarà els dies 19, 20 i 21 de juliol, el festival presenta una oferta carregada de propostes diürnes i nocturnes per a tots els públics, amb figures veteranes i també amb alguns dels noms joves més estimulants del panorama musical. Així, pels escenaris situats a Can Barba, el Parc Anselm Clavé i el Centre Cívic “La Fàbrica” hi passaran la fusió d’autor de Kiko Veneno, el pop-rock èpic de Ramon Mirabet, el dream-pop de Pavvla, el nou flamenc de María José Llergo, la coctelera rítmica de Gramophone Allstars Big Band amb les veus de Judit Neddermann, Alba Pérez i Yasmina Azlor, el punk vigorós de Mourn, el folk lluminós de Guillem Roma i els espectacles familiars de Black Music per Menuts i les Mil Cares del Swing.

Cabrils destaca per la seva ferma aposta pel nou talent durant tot l’any amb els seus cicles periòdics a La Fàbrica i els Vermuts Musicals, i al Musicab aquests últims tampoc hi faltaran: tant dissabte com diumenge el visitant podrà gaudir de l’aperitiu amb música en directe a càrrec d’artistes emergents. Abans, aquells qui ho vulguin, podran descobrir alguns dels molts encants de la localitat amb visites guiades gratuïtes a les Vinyes de Cabrils, l’Arborètum de Catalunya i l’Església de Santa Creu. A més, market, food-trucks i més sorpreses per arrodonir una nova edició.

PROGRAMACIÓ MUSICAB 2019

  • The Gramaphone Allstars Big Band. Can Barba. Divendres 19 a les 22h. Concert inaugural. Gratuït.
  • Black Music. Centre Cívic La Fàbrica. Dissabte 20 a les 11h. Gratuït.
  • Guillem Roma. Parc Anselm Clavé. Dissabte 20 a les 19h. Gratuït.
  • Ramon Mirabet i Pavvla. Can Barba. Dissabte 20 a les 22h. Preu: 15€ (anticipada) / 20€ (taquilla).
  • Mil cares del Swing. Centre Cívic La Fàbrica. Diumenge 21 a les 11 h. Gratuït.
  • Mourn. Parc Anselm Clavé. Diumenge 21 a les 19h. Gratuït.
  • Kiko Veneno i María José Llergo. Can Barba. Diumenge 21 a les 22h. Preu: 20€.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí