Tornen els concerts al Clap i al Teatre Monumental

Text: Redacció
519
Una imatge de l’espectacle de l’Albert Pla, ‘Miedo’.

La Casa de la Música de Mataró va engegant la programació de les diferents activitats que han estat aturades per la pandèmia. Els concerts a la Sala Clap i al Teatre Monumental se sumen a les activitats que ja s’han anat reprenent com són la Temporada Músiques Tranquil·les, els Xics’n’Roll i els Vermuts Musicals. La bona resposta del públic evidencia la necessitat de música en viu.

Donades les actuals restriccions sanitàries, els concerts a la Sala Clap seran sense servei de bar, asseguts i limitant el públic a 80 persones. La programació aposta per estils variats, prioritzant els grups locals i del país. Els grups que faran aturada a Mataró dins la gira Curtcircuit organitzada per l’ASSAC són Lildami (27/03), Itaca Band (10/04), Marialluïsa i Lluís Cabot (16/04), Meritxell Neddermann (17/04), Koers (8/05) i Germà Negre (18/06). A banda dels concerts de la gira Curtcircuit, tindrem el concert del grup mataroní Cine Núria (9/04), que presentarà el seu nou treball.

La programació al Teatre Monumental s’enceta amb el concert d’Albert Pla el 24 d’abril, qui presenta la nova revisió i adaptació de Miedo 2.0.

D’altra banda, els vermuts musicals i les Músiques Tranquil·les ja van iniciar els concerts al mes de març. La propera cita dels vermuts serà l’11 d’abril amb un concert de Carles Duart, i de les Músiques Tranquil·les serà el 15 d’abril amb Lucia Fumero.

El millor jazz tornarà a sonar a Mataró
El 10 d’abril comença la 8a edició del festival A la vora del Jazz, organitzat per l’Associació Jazz Maresme i l’Ajuntament de Mataró. Enguany s’oferiran tres concerts en dos espais de la ciutat.

El Casal l’Aliança acollirà el primer, que anirà a càrrec de la jove trompetista Alba Careta. Acompanyada d’un quartet, Careta presenta el seu segon treball, Alades. Els dos darrers concerts del festival es faran al Pati del Cafè Nou. Dissabte 17 d’abril serà el torn d’Agustí Burriel Swing Quartet. Burriel és una de les veus més reconegudes del swing i blues de Catalunya. El festival es clourà el dia 18 d’abril amb el concert Suena a Dixie a càrrec del grup Dixie Rue Del Percebe. Un concert familiar on la música clàssica i el dixieland conflueixen.

COMPARTIR