La UBM es transforma en una nova entitat

Text: Redacció
385

La Unió de Botiguers de Mataró ha posat punt i final als actes de celebració del 40è aniversari amb una festa que va aplegar a la Nau Gaudí de Mataró més de 160 persones, la majoria membres del teixit comercial i empresarial de la ciutat.

La festa del comerç mataroní va servir perquè la UBM anunciés una transformació de l’entitat per afrontar els reptes de futur que viu el comerç local i urbà. L’objectiu, tal i com va explicar el president de l’entitat, Jordi Novo, “és aglutinar comerç, serveis, restauració i empreses, en una entitat global que treballi per potenciar el teixit comercial i econòmic urbà de proximitat”.

La renovació, que inclou imatge i nom, busca amb aquest canvi “donar resposta a la situació que viu el comerç urbà i ser capaços de desprendre’ns dels llast del passat per donar pas a una entitat cohesionada i dinamitzadora”.

La Comissió de Futur de l’entitat, que porta més d’un any treballant, proposarà en una assemblea que ha de celebrar-se properament el nom de NEM (Negoci Empresa Mataró). Però més enllà del nom que tindrà l’entitat a partir d’ara, explica Novo, “el més important son les ganes d’esdevenir forts, de prestigiar el centre comercial urbà de la nostra ciutat i de poder arribar a celebrar 40 anys més de feina ben feta“.

Els actes del 40è aniversari de la UBM han comptat amb el patrocini oficial del Grup Drivim, xarxa de concessionaris oficials Citroën i Ds de Mataró. L’entitat ha tingut també la col·laboració de Todo Letras, especialistes en lletres lluminoses gegants i d’Eurecat – Centre Tecnològic de Catalunya.

Les millora iniciatives del comerç mataroní

Coincidint amb la Nit del Comerç Mataroní, la UBM ha fet entrega dels premis del comerç mataroní amb l’objectiu de premiar les millors iniciatives comercials de la ciutat. La UBM ha reconegut els socis i establiments amb una major trajectòria associativa i les iniciatives comercials que han destacat en els processos de transformació digital o canvi generacional. També s’ha premiat el jove empresari de l’any o la que es considera, globalment, millor botiga de 2018.

PREMIS DEL COMERÇ MATARONÍ 2018
 
Premi a la constància del soci: ALEMANY.
Premi a la trajectòria d’un l’establiment: CASTELLSAGUER.
Reconeixement a la constància associativa; MARINA PÉREZ de CREACIONS MARINA.
Premi a la Transformació Digital: FARMÀCIA COLLDEFORN.
Premi al Traspàs Generacional menor de 40 anys: ROGER PUNSOLA de BLAUMAR.
Premi Jove Empresari menor de 40 anys: DIANA GOMÀ de TÀCTIC.
Premi Millor Show Windows 2018: LA FORMATGERIA.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí