Un concurs de relats curts ambientat a la ciutat de Mataró

Text: Redacció
535

L’Associació Planeta Lletra ha organitzat el seu primer premi literari de relats curts. El tema, que anirà variant en cada convocatòria, està relacionat amb la novel·la negra, policíaca o detectivesca. Altres aspectes que cal tenir en compte per presentar-se al concurs és que les històries han de passar a Mataró i han d’incloure la frase “No podia assegurar que ell (o ella) tingués res a veure amb el crim”.

Els relats es podran enviar per mail, planetalletra@gmail.com, amb plica inclosa, i hauran de tenir una extensió entre les 6 i les 12 pàgines, abans del 15 de desembre de 2013. Les bases completes es poden consultar a la web de l’associació, www.planeta-lletra.tk.

El relat guanyador i els dos relats finalistes seran publicats en el llibre que Planeta Lletra publica anualment per Sant Jordi i seran les tres primeres obres de l’edició. Els autors premiats rebran tres exemplars del llibre i un diploma que els acredita com a guanyador o finalista.

La resolució del concurs anirà a càrrec d’un jurat format per escriptors i editors de Mataró de reconeguda trajectòria. El veredicte es publicarà el 15 de gener de 2014 a la web de l’associació.

Planeta Lletra és una associació d’escriptors, amb seu a Mataró, que organitza actes relacionats amb el món de l’escriptura. També publica, en la web de l’associació, tres revistes anuals amb relats dels seus membres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí