Una nova edició del Festimatge

Text: Redacció
429

El Festimatge, Festival de la Imatge de Calella arriba a la seva XI edició i del 2 al 24 d’abril Calella torna a convertir-se en la ciutat de la imatge, punt de trobada obligat per a tots aquells que estimen la fotografia i el cinema.

Exposicions de fotografia, projeccions de curtmetratges i pel·lícules en 9,5mm, tallers de fotografia i de cinema, sortides culturals, xerrades, mercat del col·leccionista… Aquestes i altres activitats es podran veure i gaudir en diferents espais del municipi, durant tot el mes d’abril.

El tret diferenciador del Festimatge és que incorpora activitats tant de cinema com de fotografia, característica que el fa ser únic a Espanya i el converteix en un referent del sector de la imatge fixa i en moviment. Així, durant el mes d’abril Calella és imatge, imatge en moviment i amb so, o imatge estàtica i en silenci; però, en definitiva, imatge per gaudir del valor i la força de la mirada de l’altre.

Des de l’any 2006, el Festimatge reuneix la celebració de tres certàmens diferents, cada un centrat en una disciplina concreta: la XLIII Trobada Internacional de Cinema 9,5, el XL Trofeu Torretes de Fotografia i el XXII Trofeu Torretes de Curtmetratges.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí