Uñó proposa el seu torró d’autor a partir de l’obra del mestre vidrier Lluís Roca

Text: Redacció
204

Des de 1967 que la Pastisseria Uñó de Mataró és tot un referent a la capital del Maresme i més enllà, amb suggeridores creacions al voltant de la rebosteria que sorprenen i sedueixen els paladars més exigents.

Entre les seves creacions, hi ha la fusió d’art i gastronomia, col·laborant amb artistes de la ciutat. I Ja fa uns anys que van decidir fer uns torrons diferents en forma i gust, que anomenen Torrons d’autor.

Per a fer-los realitat, aquestes delícies de la temporada nadalenca s’elaboren en col·laboració amb un artista mataroní que crea una obra. A partir d’aquest punt de sortida, des de la pastisseria la transformen segons les noves tendències gastronòmiques i en surt un torró que sorprèn i innova alhora.

D’altra banda, però, Uñó ofereix de manera permanent una gran varietat d’elaboracions gastronòmiques artesanals fetes en el seu obrador, des dels productes més tradicionals als més creatius.

L’edició del torró d’autor d’enguany que ha presentat Claudi Uñó proposa entrellaçar la rebosteria amb la història de la capital del Maresme, vinculada a la tradició fabril del vidre. El mestre pastisser ha introduït làmines de sucre dins la pasta del torró, el que dona un resultat sorprenent i que quan es menja sembla que es noti vidre. El praliné d’avellanes amb pasta de cacau i làmines de sucre de caramel de taronja que reprodueix l’obra signada amb vidre pel mestre vidrier Lluís Roca és un nou homenatge gastronòmic a l’art de Mataró.

 

COMPARTIR