V marxa solidària a Mataró

Text: Redacció
399

Enguany, AGIM, entitat que dona suport personalitzat i grupal a totes aquelles persones que han patit ictus, malalties neurodegeneratives i discapacitats físiques, fa la seva V Marxa solidària.

Avançar junts ens pot fer arribar més lluny. Aquest és el missatge que vol transmetre la V Marxa solidària que AGIM organitza a Mataró amb la voluntat de sensibilitzar a la població de la realitat i les possibilitats de les persones amb diversitat funcional.

L’acte tindrà lloc el pròxim 23 de setembre, de 9 a 12 del matí, i vol convertir-se en una mobilització massiva amb la participació de tothom. La sortida es realitzarà des del Nou Parc Central  i el punt d’arribada s’ubicarà a la Plaça de les Tereses.

L’itinerari és d’aproximadament 7 km al llarg de la ciutat, baixant des del Parc Central fins al Passeig Marítim, finalitzant en la Plaça de les Tereses.

Tots els participants sortiran conjuntament i s’intentarà seguir el ritme que es vagi marcant. La voluntat d’AGIM és que persones amb i sense diversitat funcional puguin compartir una activitat al mateix temps que donen a conèixer l’entitat i la tasca que es realitza.

El període d’inscripcions està obert fins al mateix dia de la marxa. Els interessats es poden apuntar a la:

  • Seu de l’entitat AGIM: C/ Josep Monserrat i Cuadrada, 37.
  • Farmàcia Torrent: C/ El Torrent, 7 bis, baix (Horari de botiga).
  • El mateix dia de la Marxa al Parc Central Nou. 8.30 – 9 h.
COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí