Vilassar de Dalt convoca la Fira del Bolet i la Natura

Text: Redacció
599

La Fira del Bolet i la Natura de Vilassar de Dalt se celebrarà els propers dies 20, 22 i 23 d’octubre. Es tracta d’una cita que compta ja amb una llarga trajectòria i un esdeveniment molt esperat.

Aquesta proposta, impulsada per l’Associació Amics dels Bolets de Vilassar de Dalt, any rere any, convoca nombroses persones que s’acosten a gaudir de les seves interessants activitats al voltant del món de la micologia.

La jornada de dijous 20 d’octubre comptarà amb la presentació de la Fira del Bolet. Dissabte 22 es farà la sortida al bosc per col·laborar amb la mostra de bolets, taller infantil, la Mostra de bolets i el tastet. I diumenge 23 hi haurà la Fira, la Mostra, Swing Engine; el Lliurament del Bolet d’or, un reconeixement de l’Associació Amics dels Bolets a un vilassarenc o vilassarenca que s’hagi distingit en la seva dedicació al municipi en les activitats culturals, socials o esportives; i tastet.

D’altra banda, el programa també inclou activitats complementàries com la presentació d’un llibre i l’Open House. Visita lliure al patrimoni de Vilassar de Dalt.

COMPARTIR