“Volem continuar donant suport al comerç local i créixer”

Text: Redacció
572

En què consisteix la fira comercial que organitza el CAP el proper dia 26 d’abril?
Es tracta d’una fira comercial, oberta a tot tipus d’establiments comercials i de serveis de Premià. Pretén reunir en un mateix lloc la màxima representativitat del comerç del municipi, donar a conèixer l’oferta existent. També és una oportunitat per liquidar estocs i aprofitar bons preus.

Quines propostes desenvolupa durant l’any Comerços Associats de Premià?
Per aquest 2015 tenim previstes diverses campanyes i accions, com les que detallem a continuació. També és possible que en surtin de noves: Col·laboració en el Carnaval infantil; Carnaval: premi especial del CAP; Comprar a Premià té premi;  Sant Jordi, regal de “roses dolces” als clients; Fira comercial de Primavera (26 d’abril);  Shopping night/Nit de compres (Juny);  Decoració dels aparadors pel Shopping night (Juny);  Col·laboració amb la cursa d’estiu (Juny);  Shop tour per Barcelona;  Fira comercial de Tardor (4 d’octubre); Comprar a Premià, és de pel·lícula!; Decoració unificada de les botigues per Nadal; Gran cistella del comerç (Desembre); Loteria de Nadal (Desembre); Loteria de Catalunya “La Grossa” (Desembre);  Concurs d’aparadors de Nadal (Desembre); Christmas shopping Day/Dia de compres Nadalenques (Desembre); Nou web del CAP; Cartell per senyalitzar les rebaixes amb la marca de “Premià centre comercial”, aconseguint així uniformitat entre totes les botigues, durant els dos períodes legals de rebaixes;  Compra a Premià i aparca de franc;  Campanya de publicitat dels comerciants/producte; i cursos formatius per a socis.

Quants associats integren l’entitat? Què cal fer per ser-ho?
Actualment els establiments associats són una setantena. Per poder associar-se cal tenir un establiment a Premià.

Quins són els avantatges de comprar en els comerços de Premià de Mar?
El que el comerç de proximitat pot oferir als clients és, entre altres: servei, professionalitat, coneixement del producte, atenció personalitzada, confiança, estalvi de temps i desplaçaments.

Com s’ha plantat cara a la crisi des del comerç premianenc?
Controlant les despeses fixes, adaptant-se a les noves exigències del mercat, modernitzant-se, i en moltes ocasions diversificant l’oferta

Quins objectius de futur tenen des del CAP?
Volem continuar donant suport al comerç local, mantenir-nos com a associació i continuar creixent.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí