Xarli Diego, un mataroní més

Text: Redacció
737

El periodista Xarli Diego és des de fa uns mesos un mataroní més ja que ha traslladat la seva residència a Mataró convençut de ser la ciutat més adient per viure-hi i treballar-hi.

Xarli Diego és des de fa més de 20 anys el director del seu propi projecte: Xarli Diego Comunicació, que treballa amb la promoció als mitjans de comunicació, la publicitat i el món de la xarxa.

El Xarli va ser un referent de la ràdio musical gràcies al seu programa ‘Caspe Street’ de Ràdio Barcelona. A TV3 va ser el presentador del gran programa ‘El Joc del Segle’. També va conduir durant 3 anys els sortejos de la Lotto 6/49. Anteriorment havia estat guionista del llegendari programa ‘Ahí te quiero ver’ de TVE-1 de Rosa Maria Sardà (Honorato…).

Fa més de 20 anys va crear el seu propi gabinet de comunicació, que ara mateix treballa amb els famosos Tricicle, la Federació de Fires de Catalunya o la multinacional Devir, entre d’altres. Xarli Diego en l’actualitat està escrivint un llibre sobre música de la seva època a la ràdio.

COMPARTIR