XII Mataró camina per l’Alzheimer

Mataró camina.
399

Amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer que se celebra el 21 de setembre, des de l’Associació Mataró Camina i l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer del Maresme (AFAM), estan preparant, per a Mataró i comarca, un seguit d’actes destinats a la informació i sensibilització al voltant de la malaltia i també per a recaptar fons que permetin ajudar les famílies dels afectats. Dins aquest marc de propostes, organitzen per dotzena vegada, la caminada Mataró camina per l’Alzheimer 2019.

Es tracta d’una caminada no competitiva que es fa cada any i que en aquesta edició es farà el diumenge 29 de setembre. Estarà organitzada conjuntament per la Colla de Caminaires Pocs i Bons, la Colla Maimakansu, El Col·lectiu de Teatre EPMA Solidària, l’empresa Alberplast i l’Institut Municipal d’Esports. Com en l’edició anterior esperen reunir mes de 6.000 persones, entre caminants, organitzadors i participants de totes les comarques de Catalunya i molt especialment de Mataró i el Maresme. Aquesta caminada tindrà un caràcter solidari i benèfic, de manera que la recaptació es destinarà íntegrament a l’AFAM, per a l’ajuda a les famílies amb dependència d’aquesta malaltia.

Aquest acte de germanor i solidaritat consta de tres recorreguts a escollir. Entre l’A o el  B de 15, 12 km pels voltants de Mataró i una part de  muntanya;  i  un recorregut de poca intensitat, l’urbà de 4 km, per dins de la ciutat i al llarg del Passeig marítim. Tots acabaran al Parc Central abans de les 13 h. El preu de la caminada és de 9 € pels adults i de 5 € pels menors de 12 anys.

Una vegada a l’arribada es farà una petita festa on es repartiran entrepans i begudes per a tots els participants, regals per a menors de 12 anys i es procedirà al sorteig i repartiment de obsequis i premis pels participants.  Trobareu mes informació a la seva pàgina web: www.matarocamina.cat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí