125 anys endolcint el Nadal de Mataró

Casa Graupera.  Mataró
519

Us hem vist créixer, venir amb els fills i nets a buscar les neules amb la mateixa il·lusió o encara més, la nostra botiga és com un túnel del temps… on els records apareixen només amb l’olor.

Ens posa la pell de gallina escoltar-vos com us agrada venir cada any per les Santes a buscar els Ventalls i les Palmes, i veure com els fillols i filloles van creixent Pasqua rere Pasqua, i encara més veure com us convertiu en padrins i veniu amb les mateixes ganes a buscar la Mona…

Ens carrega les piles l’alegria que ens transmeteu quan us agrada el que tasteu, explicant-nos com van ser els vostres àpats o inclús penjant fotos a les xarxes. El nostre ofici és compartir, com quan reunim en una taula a tots els que ens estimem, ens alegra molt haver-ho fet durant aquests 125 anys.

Al 1993 vam deixar anar la nostra creativitat al món del torró i així va néixer el nostre primer Torró Creació. Fa més de 25 anys que cada any dissenyem un Torró nou per sorprendre el vostre Nadal, amb el temps uns s’han anat convertint en clàssics de Casa Graupera, i d’altres han desaparegut per donar pas a una nova creació encara més apassionant.

Torró Creació 2020, el Torró amb gust de Nadal

El torró pretén recordar els orígens d’on venim i també els gustos més actuals, projectant cap a on anem.  El torró havia de tenir un toc especial, no només pels temps actuals, sinó pels records passats… Per això, la nostra idea ha estat crear un torró amb gust de Nadal.

Una fusió del Torró de Gema cremada i el Torró de Neula amb xocolata negra 70%. El torró més clàssic de massapà amb un dels torrons més venuts dels últims anys. Una explosió de Nadal al paladar. Esperem de tot cor que us agradi!

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí