12a Caminada contra el Càncer de mama

Montse Chiva Bosch.  Associació Maresme Oncològic
527

El pròxim 20 d’octubre celebrarem la 12a Caminada contra el Càncer de mama. Arribats a aquest punt, ens enorgulleix moltíssim el creixent interès de les persones, que diu molt de la voluntat de col·laborar que tenen els veïns de Mataró i la comarca.

La caminada s’ha convertit en un acte multitudinari, del qual ens en sentim molt orgullosos. De fet, cobreix diferents necessitats, totes elles molt rellevants, ja que és un dia en què fem salut física -sigui caminant o bé ballant- i donem suport a les persones que estan o han estat en procés oncològic. Malauradament, també recordem aquells que ens han deixat, amb música i globus, en un moment molt emotiu al passeig del Callao de Mataró.

És un acte on tots els participants han posat el seu gra de sorra amb la inscripció, que amb el seu cost ens serveix per anar cobrint les despeses econòmiques de tots els tallers i l’atenció personalitzada que oferim a Maresme Oncològic.

De fet, els beneficis de la caminada es destinen directament en l’atenció a les persones afectades. Gràcies a ells oferim atenció psicològica, amb psicologia i artteràpia, tallers de memòria, reflexoteràpia, drenatge limfàtic, tallers de manualitats, reiki, marxa nòrdica, servei de consulta legal, xerrades periòdiques i també altres activitats que intentem fer a la nostra seu o bé arribant a acords amb entitats alienes. Els serveis van creixent i, per aquest motiu, sempre ens sentireu a parlar que necessitem socis.

Per què ens fan falta els socis? Quan parlem d’una associació com Maresme Oncològic -l’associació contra el Càncer de Mataró- és molt important que el nombre de membres  sigui elevat, perquè qualsevol acte, sol·licitud, reclamació, quedi avalada pel màxim nombre de persones. A part, també, de l’ingrés econòmic. Al cap i a la fi, sabem que de simpatitzants n’hi ha molts, però en el recompte final no és el mateix parlar de 300 socis com de 3.000. Per aquest motiu, us instem a apuntar-vos.

A qui ens dirigim? A qualsevol persona afectada de Càncer, independentment del tipus que aquest sigui; colon, laringe, ovaris, limfàtic i, evidentment, també el de mama.

Per últim, cal dir-vos que el passat 7 de setembre vam inaugurar la nova seu de l’Associació. Ara ens podeu trobar al carrer Argentona, 59 – 61, al 2n 3a. Ens agradarà que ens vingueu a visitar, ja que tenim un espai d’acollida on parlar amb tranquil·litat i reunir-nos amb vosaltres quan vulgueu, per conèixer les instal·lacions o bé parlar una estona. L’horari d’atenció al públic és dimarts i dijous de 17 a 20h.

Desitgem veure-us el pròxim 20 d’octubre i recordeu que les inscripcions ja estan obertes i es tanquen un dia abans de la caminada. Podeu apuntar-vos als punts de sempre: Plaça de la Isla Cristina, Esmandies i a la Riera al local del Cor de Maria. A més, els dissabtes també a la Plaça Santa Anna.

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí