13a Caminada contra el Càncer de mama

Montserrat Chiva Bosch.  Presidenta Maresme Oncològic
232

L’Associació Maresme Oncològic, associació de lluita contra el Càncer en general, us volem fer partícips que per fi podem fer les coses amb certa normalitat, amb precaució, però amb decisió. Quina alegria poder retrobar-nos caminant i per una bona causa.

Necessitem el vostre escalf, ja que durant aquests any i mig que ens ha tingut a tots pendents dels temes sanitaris, confinaments, comunicacions audiovisuals… hem vist com les persones més vulnerables se sentien molt pressionades per no fer, no sortir, no sentir…, no…, no… Ara volem el SÍ, sí a sortir, sí a comunicar-nos presencialment, sí a caminar plegats, sí a obrir-nos, sí a participar obertament a tots els actes que ens permeti la situació actual.

Us hem trobat a faltar, en aquests actes que normalment ens apleguen com la Caminada, que ja fa 14 anys que va començar, la diada de Sant Jordi amb la parada de Roses, el concert que es fa al mes de febrer: ‘Posa-li Música al Càncer’, el sopar gala que hem fet durant diverses edicions al mes de maig. I si més no, els tallers i sessions que es fan a l’associació.

Tot i això, la nostra activitat no s’ha paralitzat, hem seguit fent costat a les persones que ens han necessitat. I hem treballat perquè en la obertura us puguem oferir la millor acollida possible.

Celebrem doncs que el 24 d’octubre ens tornarem a veure fent la Caminada que serà amb els dos recorreguts clàssics. Haurem de respectar totes les mesures de seguretat que dicti el PROCICAT. De ben segur, la distància i mascareta. Caminarem, parlarem, riurem i recordarem a aquelles persones que malauradament ens han deixat.

També m’agradaria recordar totes les activitats i tallers que us oferim des de Maresme Oncològic: tallers setmanals de marxa nòrdica, manualitats, Ioga, Reiki, sessions d’Art-teràpia, psicologia, grups d’ajuda mútua, drenatge limfàtic, reflexoteràpia i altres coses que anirem incorporant de mica en mica.
Ens agrada fer-vos costat i per poder seguir fent-ho necessitem la col·laboració de tothom, ja que per portar a terme totes aquestes accions ens cal finançament. Us sol·licitem, doncs, que en la mesura del que us sigui possible ens ajudeu ara. I en primer lloc, apuntant-vos a la caminada. És una primera empenta boníssima per poder cobrir les despeses que invertim en el benestar dels afectats oncològics i les seves famílies.

Molt bona caminada a tots!