14a Desfilada de Gossos d’Amics dels Animals de Vilassar de Mar

Text: Amics dels Animals
575

El proper dia 28 d’octubre tindrà lloc la 14a Desfilada de Gossos d’Amics dels Animals de Vilassar de Mar. Aquesta desfilada va néixer fa 14 anys com a festa d’aniversari de la protectora. Teníem la necessitat de compartir amb els nostres voluntaris, socis i altres amants dels animals aquesta celebració.  L’objectiu és conscienciar sobre la responsabilitat que implica la tinença d’animals: la importància de identificar-los amb el xip i la placa, la necessitat d’esterilitzar-los per evitar cries no desitjades, el respecte als altres ciutadans… i donar una oportunitat de trobar una nova llar als animals perduts o abandonats convidant sempre a altres protectores.

L’acte, com cada any, començarà amb una desfilada de gossos per donar en adopció procedents de diferents gosseres i tot seguit desfilaran els gossos amb amo que podran optar a 4 premis: el més maco, més simpàtic, mes rar i més semblant al seu amo. Com ja és habitual comptem amb la col·laboració desinteressada  del Pep Plaza com a presentador.

Aquests temps de crisis profunda ens posa a totes les entitats sense ànim de lucre en una situació molt delicada. Gràcies a la força dels voluntaris i de les persones que ens ajuden amb les seves aportacions econòmiques podem tirar endavant aquests éssers vius. Aquesta situació però no ens treu l’alegria de celebrar, un nou any amb tots vosaltres, aquesta festa. Us hi esperem!

COMPARTIR