1a Mostra de vins DO Alella a Barcelona

Text: enoturismedoalella.com
654

La Denominació d’Origen Alella organitza la seva primera jornada professional a Barcelona el pròxim dilluns 15 de maig. Hi participaran tots els cellers que conformen la DO: Alella Vinícola, Alta Alella, Altrabanda (Serralada de Marina), Bouquet d’Alella, Can Roda, Raventós d’Alella, Roura i Quim Batlle, a més d’altres elaboradors del territori. A l’acte, que tindrà lloc al Palau Robert (Passeig de Gràcia, 107), es podran tastar més de mig centenar de referències.

El showroom estarà obert al llarg de tota la tarda (de 16.30 a 21 h) tant per als professionals de la restauració i l’hostaleria, com per a la premsa especialitzada i els prescriptors del món del vi. Aquesta trobada és un pas endavant per promoure els cellers i els elaboradors del nostre territori, amb un vincle històrico cultural i de proximitat amb Barcelona.

La DO Alella és una de les més petites i també de les més antigues de la península Ibèrica. Amb més de 60 anys d’història treballant per garantir la qualitat dels seus vins, la DO s’ha anat modernitzant amb el pas del temps, incorporant noves tècniques i nous sistemes de conreu i elaboració, orientant-se a la producció ecològica, i mantenint sempre els criteris de qualitat i la personalitat d’uns vins coneguts i estimats ja a l’època dels romans i que simbolitzen el caràcter mediterrani de la zona vitivinícola que creix entre el mar i la muntanya, entre el camp i la ciutat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí