2a edició de la Mataró Street Fashion

Text: Redacció
852

La Unió de Botiguers de Mataró torna a apostar per la Mataró Street Fashion. Una segona edició que farà que els aparadors vius, formats per models reals, les desfilades i les degustacions gourmet siguin els principals protagonistes de la tarda del dissabte 14 d’abril al centre de Mataró. Es tracta d’una activitat, que es va estrenar amb èxit la primavera passada, i que fusiona la moda i la gastronomia en un vespre a l’aire lliure al centre històric i comercial de la capital del Maresme.

Una trentena d’establiments hi participaran oferint els seus aparadors vius durant tota la tarda. En aquesta segona edició, la plaça de Cuba tornarà a ser un dels escenaris principals de la Mataró Street Fashion, perquè, a partir de les 21h, tots els models que n’hagin format part es desplaçaran fins la plaça de Cuba, on hi haurà la passarel·la per poder fer el tancament de la festa comercial amb una desfilada de moda.

En aquest mateix entorn, entre les 20 i les 24 h. hi haurà una zona de degustació gastronòmica on, sota carpes o foodtrucks, les botigues gourmet i les parades del mercat presentaran els seus tastets gastronòmics.

COMPARTIR