6è edició de ‘A la vora del jazz’

Text: Redacció
388

A la vora del jazz es consolida com a festival de referència a Mataró en el seu gènere amb una programació de qualitat que combinarà concerts al Casal l’Aliança, amb altres espais i racons de la ciutat. A l’edició d’enguany es faran cinc concerts, entre el 14 i 30 de març. El festival té l’objectiu donar continuïtat a la tasca de difusió que fa l’Associació Jazz Maresme.

PROGRAMACIÓ A LA VORA DEL JAZZ

MATARÓ. CASAL L’ALIANÇA
Big Band Jazz Maresme & Jonathan Herrero & Big Dani Pérez. Dijous 14 a les 21 h. La gran veu de Jonathan Herrero i el saxo de Big Dani Pérez acompanyaran la Big Band en un viatge a través del blues. Dins el cicle A la vora del jazz. 18 €.

MATARÓ. SALA CLAP
JazzClap. Joan Chamorro. Dijous 21 a les 21.30 h. Jam-session amb el músic i l’acompanyament de la secció rítmica de l’Associació Jazz Maresme. Dins el cicle A la vora del jazz.

MATARÓ. PLAÇA DE LA MURALLA
Jazz a la plaça. Dissabte 23 a les 11.30 h. Un vermut musical amb tres Big Bands d’escoles de música: la Big Band Escola Municipal de Música Mataró, l’Ohio Big Band de l’escola de música El Carreró i la Big Band Flash de l’escola La Concepció, de Barcelona. Dins el cicle A la vora del jazz.

MATARÓ. CASAL L’ALIANÇA
Jim Mullen Organ Trio & Zoe Francis. Dijous 28 a les 21 h. Un dels grans guitarristes de jazz de l’escena actual actuarà acompanyat de la cantant britànica. Dins el cicle A la vora del jazz. 18 €

MATARÓ. CELLER CASTELLVÍ
Marc Ferrer Trio & Marian Barahona. Dissabte 30 a les 12.30 h. La formació rememora la millor tradició del piano jazz. Dins el cicle A la vora del jazz. 8 €

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí