7a edició MotorTotal

Text: Redacció
407

En més de 4.500 m2, quedaran representades quasi una trentena de marques punteres del sector (Mercedes, Smart, Audi, Volkswagen, Mitsubishi, Ford, Peugeot, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Abarth, Renault, Dacia, Chevrolet, Ssangyong, Subaru, Hyundai, Seat, Tata, Citröen, Mazda i Suzuki i en motos Honda, Suzuki, KTM, Peugeot i Elecsi), consolidant així a Mataró com a capital automobilística.  Una exposició amb el principal objectiu de potenciar el sector i on els concessionaris  exposaran vehicles i motos d’ocasió, km.0 i nous en condicions excepcionals i amb les màximes garanties de qualitat.

L’any 2014 i el que portem de 2015 queda palès que el sector de l’automoció manté un creixement constant mes a mes gràcies a les ajudes del govern per a l’adquisició de vehicles nous i un alça en la venda de vehicles d’ocasió. Tot i això el sector està esperançat en què aquest augment vagi a més en el que queda d’any i l’any vinent.

Aquest gran aparador obrirà les seves portes el dijous 23 a les 16.00 h. fins les 20.30 h. El divendres 24, dissabte 25 i diumenge 26 la fira restarà oberta al públic en horari ininterromput d’10.30 h. a 20.30 h.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

El teu comentari
Entri el seu nom aquí