Acció solidària 2.0 de Bitlonia.com amb la Protectora de Mataró

Text: SPAM
780

La SPAM i l’empresa de nova generació Bitlonia.com van posar en marxa, el passat 17 de maig, un concurs a la pàgina de Facebook, www.facebook.com/protectoramataro, sota el lema “Ajuda’ns a ser adoptats!”. L’objectiu del concurs és augmentar els amics virtuals de la protectora per donar a conèixer al màxim nombre de persones la realitat en la qual viuen els animals abandonats.

Bitlonia.com ha ideat la campanya 2.0 de la protectora. Les persones que hi participin entraran en un sorteig que acabarà el 15 de juny i tindran la possibilitat de guanyar un kit d’alimentació de la gamma Advance patrocinat per Affinity Petcare per a la seva mascota i un curs d’obediència bàsica canina a l’Escola Solidària Daina de la protectora. A més, el guanyador es convertirà en el protagonista d’un vídeo viral inspirat en tota aquesta campanya.

Aquesta acció 2.0 és una campanya totalment solidària que Bitlonia.com ofereix a la SPAM. Aquesta empresa es dedica a fer rendible la presència de les empreses a internet i està ubicada al nou Tecnocampus de Mataró.

Actualment, la pàgina del Facebook de la SPAM compta amb la bona xifra de 15.000 amics. No obstant, la situació de crisi econòmica juntament amb el fet que l’abandonament d’animals no s’atura, empeny la protectora a aprofitar noves idees com la d’aquesta campanya 2.0.

Només si la SPAM es dóna a conèixer podrà continuar aplicant en els seus refugis una filosofia proteccionista, que passa per donar una oportunitat a tots els animals, tant si estan malalts, si són grans d’edat o tenen un aspecte físic que els dificulti la seva adopció.

COMPARTIR

3 COMENTARIS

 1. Expliqueu-me com va aquest correu del concurs, ho he provat i no em surt.
  Gràcies,

  • Has de tenir un facebook obert .
   Despres entra en el facebook de la protectora http://www.facebook.com/protectoramataro.Si no ets amic te has de fer .
   En la part esquerra veuras que i ha un apartat que posa concurs .
   Entra i participa . Klika en m´agrada i et demanara les teves dades per entrar en el concurs .
   Despres podras convidar a 6 amics del teu facebok a participar.
   Salutacions

Comments are closed.